Želite izboljšati svoje zaposlitvene možnosti? Dve besedi: BTC Campus

Reading code. Young confident business woman holding smartphone to combination lock on office door in building
Foto: Zinkevych iz iStock

Si želite povečati svoje možnosti zaposlitve na trgu? Zakaj bi bili v tem sami, naj vam svetujemo pomoč: družba BTC že petič združuje moči s partnerji – Zavodom RS za zaposlovanje in Centrom poslovne odličnosti Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani ter Mestno občino Murska Sobota – in organizira dodatno izobraževanje za izboljšanje zaposlitvenih možnosti BTC Campus na dveh lokacijah.

Z včerajšnjim prvim srečanjem je program začela že peta generacija diplomantov v Ljubljani, danes, v petek, 10. marca 2017, pa bo BTC Campus drugo leto zapored odprl vrata tudi skupini mladih iz Prekmurja. Pri izobraževanju gre med drugim za okrepitev podjetniških kompetenc diplomantov in s tem za izboljšanje zaposlitvenih možnosti; v družbi BTC v sodelovanju s partnerji v Ljubljani in Murski Soboti, na vsaki lokaciji skupini po 30 diplomantov, omogočajo dostop do novega podjetniškega znanja in spoznavanja novih ljudi, celo potencialnih zaposlovalcev. »Projekti kot je BTC Campus prepoznavajo ustvarjalni potencial mladih, ki lahko prispevajo k uresničevanju poslovnih ciljev nekega podjetja ter prispevajo k večjemu blagostanju v državi,« o programu pravi Barbara Vrtačnik, direktorica Območne službe Ljubljana Zavoda RS za zaposlovanje.

Spodbudni dosedanji rezultati

BTC Campus v zagonskem stičišču ABC Hub v BTC Cityju Ljubljana poteka tri mesece. Od marca do maja se bo odvilo 12 srečanj v obsegu 36 ur. Predavanja izvajajo predavatelji iz Centra poslovne odličnosti Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani: dr. Rok Stritar, dr. Blaž Zupan in Marjan Kramar.

BTC Campus je program sodelovanja med akademsko in gospodarsko sfero, katerega dosedanji rezultati so nadvse spodbudni: od sedaj skupaj 150 udeležencev v štirih izvedenih programih se je zaposlilo ali začelo svojo podjetniško pot več kot 80 odstotkov udeležencev programa. Razlog več, da si ta program zapišete v beležko, če ne za letos, pa za prihodnje leto.

Preberite si več na: http://www.btc.si/medijsko-sredisce/sporocilo/1309/btc-campus-ze-petic-mladim-omogoca-dodatno-izobrazevanje-za-lazjo-pot-do-zaposlitve.

RU

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.