Zlati boben

V začetku oktobra bo na Obali potekal že 17. marketinški festival Zlati boben, ki odmeva po vsem svetu.

Slovenska turistična organizacija, Banka turističnih priložnosti Slovenije, Fakulteta za turistične študije Portorož – Turistica in Fakulteta za management Koper Univerze na Primorskem vas izzivajo, da na njem sodelujete tudi vi!

Dne 7. oktobra 2010 bo v sklopu Zlatega bobna organizirana delavnica ‘Inovativno trženje za zeleni turizem’. Na njej bodo predstavljene najboljše rešitve marketinških izzivov za zeleni turizem, ki jih v ta namen zastavljajo razvojno naravnana slovenska turistična podjetja.

»BTPS izzivi« ponujajo priložnost vsem s turizmom povezanim organizacijam, da izkoristijo moč mladine, končnih uporabnikov in strokovnjakov. Skupna zelena nit prve skupine BTPS izzivov je ‘Inovativno trženje za zeleni turizem’, rok za oddajo njihovih rešitev je 22. september 2010.

Zmagovalne rešitve bodo nagrajene (vsak izziv ima drugačno nagrado) in predstavljene 7. oktobra 2010 na 17. oglaševalskem festivalu Zlati boben.

Študente, turiste, podjetja in strokovnjake vabijo k reševanju obstoječih izzivov in k podajanju novih. Če želite sodelovati pri reševanju izzivov, obiščite spletno stran http://btps-izzivi.turistica.si/. Če želite postaviti nov izziv, pišite na BTPS@slovenia.info.

Rešitve izzivov zbirajo do 22. septembra 2010, posebna komisija pa bo nato izbrala zmagovalce. Ti bodo poleg nagrad, ki jih podeljujejo izzivalci, predstavljeni tudi na delavnici Inovativno trženje za zeleni turizem v sklopu marketinškega festivala Zlati boben.

Vzemite si čas in si prislužite svojih 5 minut slave na svetovnem dogodku!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.