Znan je vrstni red nastopajočih na letošnjem Eco festivalu!

Organizatorji največjega slovenskega techno festivala so objavili vrstni red nastopajočih. Otvoritven del se začne že v petek na odru v kampu, zvečer pa pričakujemo že nekaj vrhuncev festivala. Na techno odru, imenovanem “Sunrise Arena” bomo lahko med ostalimi prisluhnili mojstrovinam Rodhada, Chris Liebinga, Rafaela Attanasia ter Gorana Emkica, na hard techno odru, imenovanem “Moon Temple”, pa bodo obiskovalce poleg slovenske in hrvaške podpore razmigali še Gumja, Pet Duo in Mario Ranieri.

Sobotni program se na Camp Stage-u prične že ob 9h zjutraj in nam vse do 21. ure ponuja nekaj vrhunskih nastopov, med drugim tudi showcase razvpite nizozemske techno založbe MORD, z njenimi aduti – Bas Mooyem, UVB-jem in Lag-om.

Naslednji festivalski dan bo ponudil nove razloge za veselje, saj nas bo premierno v Sloveniji obiskala angleška didžejka Rebekah, njenemu tehnično dovršenemu setu pa bo sledil starosta elektronske scene Speedy J in angleška live-acterja AnD. Sobotno dogajanje na techno odru bosta zaključila ena najaktivnejših slovenskih didžejk Tea Vuckovic in prva bojna linija domačega hardgroova – Gumja.

Na hard techno odru bodo soboto začinili seti Chris Chambersa, OBI-ja in ekskluzivni – zadnji hard techno set v karieri legende Frank Kvitte.

Za vse neumorne ECO partyzane bo v nedeljo na Camp Stageu vse do 21. ure potekal official after party z nekaterimi največjimi imeni festivala in kvalitetnimi lokalnimi DJ-i.


FESTIVAL BO V VSAKEM VREMENU IZPELJAN V OPATJEM SELU

Organizatorji so se, glede na odzive na lansko izvedbo festivala v športni dvorani, ko varnostne razmere niso dopuščale izvedbe na prostem, odločili, da bo letošnji ECO v vsakem vremenu izveden v Opatjem selu, na odprtem, v t.i. Eco Valey-ju. V primeru napovedi neviht, bodo postavljeni šotori, ki bodo poskrbeli za optimalno festivalsko izkušnjo.

Pofočkajte se tukaj, več informacij pa tukaj.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.