Članstvo AIESEC? Zakaj pa ne!

Začetka novega študijskega leta se veselimo tudi člani mednarodne ogranizacije AIESEC. V prihodnjih tednih bodo v svoje vrste sprejeli nove člane, med katere vljudno vabijo tudi tebe.

 

In kdo sploh so? AIESEC je največja organizacija vodena izključno s strani mladih. V več kot 60 letih delovanja se je iz Evrope razširila na vseh pet celin in ima danes kar 50.000 članov v 110 državah. V svoji bogati zgodovini je pomagala uresničiti sanje tisočim mladim po vsem svetu. Se sprašuješ kako? AIESEC predstavlja mednarodno platformo, ki mladim omogoča in nas hkrati vzpodbuja k razvoju lastnega potenciala in pozitivnega vpliva na družbo. S poudarkom na graditvi osebnega omrežja, navezovanju stikov z lokalnimi in globalnimi podjetji ter raziskovanju ambicij za svojo prihodnost, nudi AIESEC enkratno priložnost pri razvoju mladih voditeljev za danes in jutri.
 

Vodenje projektov, načrtovanje in razvijanje idej, sprejemanje odločitev, ki pokažejo vidne rezultate, in posledično razvijanje svojih potencialov ter spreminjanje idej v realnost predstavlja rdečo nit članstva v tej globalni organizaciji. Takšna aktivnost že v času študija omogoča pridobitev praktičnih izkušenj, vodstvenih sposobnosti, spretnosti javnega nastopanja in timskega dela. AIESEC letno pripravi okrog 500 mednarodnih konferenc, nudi kar 10000 strokovnih praks v tujini, omogoča povezovanje s podjetji in nudi številne vodstvene pozicije, ki članom omogočajo razviti vodstveni potencial v sebi.

Tudi če te članstvo ne zanima, se lahko udeležiš AIESEC mednarodne prakse. Izkoristi nekaj tednov za nepozabno potovanje, spoznavanje novih kotičkov našega planeta in raznolikosti kultur ter za sklenitev prijateljstev z mladimi s celega sveta. AIESEC ti omogoča stik z lokalnimi in globalnimi podjetji ter organizacijami v kar 110 državah. Odločitev, kam se želiš odpraviti, je tvoja. Opravljaš lahko številne prakse in si tako širiš v današnjem svetu vse pomembnejšo socialno mrežo. Spoznavaš globalno drugačnost, medtem ko sodeluješ z ljudmi podobnih interesov. Zraven tega ti bo AIESEC praksa prinesla pomembno delovno izkušnjo, ki ti bo ob nekaj nepozabnih tednih polnih zabave in doživetij prinesla še pomembna znanja in spretnosti ter jo lahko s ponosom dodaš svojemu CV-ju. Odpotuješ lahko v Malezijo, Brazilijo, na Kitajsko oz. sam/a poiščeš državo, ki jo želiš obiskati. AIESECerji v Sloveniji ti bomo pomagali pri urejanju vseh potrebnih dokumentov in pri organizaciji potovanja, v državi gostiteljici pa te bodo tamkajšnji člani naše organizacije pričakali s širokimi nasmehi in odprtih rok ter poskrbeli za dobrodošlico in tvoje dobro počutje tekom prakse. Naj omenimo še, da status študenta za AIESEC prakse ni potreben, zato so le-te odlična priložnost tudi za vse, ki ste že na pragu iskanja zaposlitve.  

Prijavnico za prakso najdeš na naši spletni strani: http://www.aiesec.org/cms/aiesec/AI/Central%20and%20Eastern%20Europe/SLOVENIA/AIESEC%20LJUBLJANA/Prakse/

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.