Kam na poceni izlet?

Poletje je pred vrati, počasi pa se začenja tudi načrtovanje, kje boste preživeli letošnje vroče proste dni.

In ker se zavedamo, da ste študenti ponavadi omejeni s finančnimi sredstvi, smo za vas pripravili bolj ugodne izlete in počitnice, ki si jih lahko privoščite tudi s študentskim budgetom.

Nacionalni parki

Večkrat prezerta destinacija, ki pa je izredno prijazna vaši denarnici. Odpravite se na izlet v Triglavski narodni park, kjer se lahko naužijete svežega zraka in pobegnete pred mestno vročino. Združite prijetno s koristnim in naredite nekaj zase.

Tematski parki

Zakaj se ne bi namesto do bližnjega jezera raje zapeljali do enega izmed tematskih parkov? Nedaleč stran imate Gardaland, Aqualand, če se odločite za malce daljši izlet pa lahko dan ali dva preživite tudi v Legolandu ali Disneylandu. Počitnice boste tako adrenalinsko obarvali, s sabo na izlet pa lahko povabite tako družine kot prijatelje.

Izlet z avtom

Zberite skupino prijateljev, nekdo izmed vas naj vzame avto, usedite se in se odpeljite v neznano. Saj poznate rek, da je samo potovanje ponavadi boljše kot prihod na cilj. V Sloveniji imate kar nekaj lepih kotičkov, od slovenske obale, gorenjskih krajev z Jezerom Jasno in Zelenci, ali pa si oči spočijte na vinski pokrajini Goriških Brd. Če se odločite za tujino, noči preprosto preživite  v kampih, hostlih ali kar v avtu. Med takšnimi izleti se boste še bolj povezali in doživeli dogodivščine, ki jih ne boste pozabili.

Novinarka. Obožujem tri stvari: organizacijo dogodkov, potovanja in muzikale.

Prejšnji članekŠportni spektakel v pravljičnem ambientu
Naslednji članekRecept za zmanjšanje stresa med izpitnim obdobjem

Novinarka. Obožujem tri stvari: organizacijo dogodkov, potovanja in muzikale.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.