Novo leto – nove dogodivščine, nova potovanja!

Bliža se novo leto, s tem pa možnost za nove dogodivščine, nove avanture, spoznavanja novih tujih dežel in nova prijateljstva.

Če še niste razmišljali o potovanjih in počitnicah za naslednje leto, pričnite čim prej. Letalske vozovnice in hotele je potrebno rezervirati nekaj mesecev prej, pa tudi za dobro organizacijo potovanja je potrebno vsaj nekaj mesecev.

Potovanje lahko organiziramo v lastni režiji ali preko potovalne agencije. Lastna režija nam omogoča več svobode, nismo vezani na skupino in vozni red. Hkrati pa tak način zahteva od posameznika precej več organizacijskih sposobnosti, koordinacijo poletov, hotelov in prevozov, pred potovanjem pa se moramo tudi zelo dobro poučiti o krajih, kamor potujemo, običajih, možnih nevarnostih, itd.
Če potujemo preko potovalne agencije nam je vse to prihranjeno, organiziran imamo prevoz, prenočišče, prehrano, itd. Vse kar moramo narediti je uživati in spoznavati novo deželo. V zameno za komfort se moramo nekoliko prilagoditi programu potovanja, se malce prilagajati drugim v skupini in nimamo toliko svobode pri obiskovanju krajev izven določenih terminov.
Potovalne agencije ponujajo različne programe glede na ciljno skupino, ki jo nagovarjajo. Za mlade zanimiva potovanja ponuja Turistična agencija Nasmeh, ki pripravlja aktivne programe, ki večinoma vključujejo tudi peš hojo in spanje v hostlih in celo v šotorih. Udeleženci njihovih potovanj lahko vedno najdejo nekaj zase. V naslednjem poletju pripravljajo tudi zanimiv obisk Islandije, ki vključuje oglede kitov, ledenikov, vulkanov, polja lave, kopanje v toplih vrelcih, in še mnogo drugega. Agencija Nasmeh je znana predvsem po dolgih potovanjih, sproščenem poteku in prijaznih vodnikih. Potrebnih je zelo malo doplačil, za zgodnje prijave ponujajo popuste. Potujejo v Islandijo, Irsko, Kanado, Skandinavijo in Novo Zelandijo, kar so zagotovo izredno zanimive dežele polne novih doživetij. Več o programih si lahko ogledate na www.ta-nasmeh.com.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.