BOŽIČNI ROCK KONCERT 2010

Letos bo že 17. leto zapored v Postojni odmeval rock. Prihaja namreč Božični Rock Koncert, ki se bo zgodil v soboto, 25. 12. 2010, ob 20. uri v dvorani Športnega centra Postojna.

Prireditev vsako leto privabi veliko število mladih pa tudi nekoliko starejših iz Postojne ter širše okolice. Znano je, da na Božičnem Rock Koncertu nikoli ne manjka dobre glasbe legendarnih slovenskih rock izvajalcev ter mladih vzhajajočih se zvezd. Letos vas bodo navduševali Elvis Jackson, Tabu, Rock Partyzani, Rock Shock z gosti, Mary Rose, Hellcats in zmagovalci Facebook natečaja.
Letošnji Božični Rock Koncert bo postregel z več kot odličnim glasbenim izborom. Poleg Elvis Jackson, ki s svojim edinstvenim slogom in energijsko nabitim odrskim nastopom že leta navdušuje, bodo vzdušje dvignili Tabujevci, ki uspešno nadaljujejo svojo glasbeno pot s svežo zasedbo in vedno izvrstnimi komadi. Na odru se jim bodo pridružili postojnska heavy metal skupina Mary Rose, Rock Shock, ki ob svoji 10-letnici pripravlja poslastico z gosti, ter Rock Partyzani, ki so znani po tem, da združijo glasbo s pravim partizanskim showom. Da bo vzdušje popolno, bo poskrbela ženska heavy metal zasedba Hellcats, ki vas bo prepričala, da so visoke pete in heavy metal zmagovalna kombinacija.
Cena vstopnic v predprodaji (do 24. 12.) je 12,99 €, na dan dogodka (25. 12.) pa 15,99 €.
Vstopnice lahko kupite na vseh Eventimovih prodajnih mestih (servisi Petrol, Kompas, e-Študentski servisi, Big Bang); v Postojni: Klub glasbe Jazzy, Klub študentov občin Postojna in Pivka (KŠOPP); v Pivki: papirnica Sponkca; v Cerknici: Tur Servis, Notranjski študentski klub (NŠK); v Ilirski Bistrici: Klub študentov Ilirska Bistrica (KŠIB); v Sežani: Klub študentov Sežana (KŠS) ter v Ljubljani: lokal UFO (Rožna dolina).
Več o Božičnem Rock Koncertu na www.bozicni.si in www.facebook.com/brkoncert.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.