Četrtkanja v Manani

Legenda govori, da pravi študent postaneš šele takrat, ko padeš na izpitu, dobiš desetko, “osvojiš” enega bruca/brucko in nato še absolventa/absolventko. A ne verjemi vsemu, kar slišiš! Da bi postal pravi študent, moraš najmanj enkrat  tedensko na pravi študentski žur, popolnoma pogasiti svojo žejo, zaplesati ob dobri glasbi in vztrajati do jutranjih ur.

Pravi študent lahko postaneš na Četrtkanju, ki se že tretjo sezono tedensko odvija v lokalu Ma?ana v Kranju, ob četrtkih seveda. Na tematsko obarvanih študentskih zabavah bo vsakič znova poskrbljeno za vse glasbene okuse. Tisti, ki boste upoštevali pravila oblačenja tedenske teme, boste pri vstopu dobili nagradni kuponček.

V mesecu oktobru smo se že lahko zabavali na otvoritvenem Četrtkanju s tematskim naslovom R’N’B ZA VSE LJUDI, kjer smo se pozibavali ob R’N’B ritmih in pa na Četrtkanju s temo PRISLUHNIMO KITARI, kjer smo poslušali več kitarskih melodij in se temi primerno oblekli v usnje in motive kitare. Organizatorji Četrtkanja, Klub študentov Kranj pa za vas pripravlja še več zanimivih tem in še več glasbe. 20. 10. se bomo lahko zavrteli ob zvokih latino glasbe na Četrtkanju s tematskim naslovom LIMONJADA, teden dni kasneje, 27. 10. pa bomo obujali nostalgijo v stilu exYU EVERGREEN, kjer bomo poslušali vse od slovenske popevke pa do tistih najstarejših melodij, ki se jih še lahko spomnimo. 3. 11. bo v Ma?ani DRUM’N’BASS večer, s svojo glasbo pa nas bosta osvajala JAMirko in Sista. 10. 11. bomo imeli na Četrtkanju VINARJADO, čemur primerno se morate tudi obleči – v barve rdečega vina seveda. Glasbeni okus to noč bo malo bolj po naše… Na mednarodni dan študentov 17. 11. bo glasba popolnoma prepuščena obiskovalcem, 24. 11. pa nas bo na Četrtkanju na temo FREESTYLE zabavala hip hop glasba.
Brezplačno lahko vstopijo študenti z veljavno člansko izkaznico Kluba študentov Kranj, študentsko izkaznico in študentskim indeksom. Ostali polnoletni obiskovalci lahko brezplačno vstopijo do 22. ure, kasneje pa za vstop plačajo 500 SIT vstopnine. Cene pijač so študentske, poleg tega pa se vsa pijača v akciji od 21. do 22. ure toči kar v dvojni količini za ceno ene.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.