13 zvezdnikov, s katerimi je nemogoče delati

Zvezdnike večkrat kujemo v zvezde in tako pozabimo, da imajo tudi oni napake. Pravzaprav lahko slava pri mnogih pritegne na plan negativne lastnosti. Zato ni presenetljivo, da obstaja kar nekaj zvezdnikov, s katerimi je iz raznoraznih razlogov težko delati. Spodaj si lahko ogledaš seznam in mogoče ugotoviš, da ravno tvoj najljubši igralec ni tako priljubljen med ljudmi, ki ga dejansko poznajo.

1. Katherine Heigl

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katherine Heigl (@katherineheigl)

 Vsi oboževalci Grey’s Anatomy se spomnijo njenega intervjuja v Lettermanovi oddaji, v katerem je kritizirala delovne pogoje serije. Voditelju je povedala, da bi rada oddajo osramotila, saj je bil delovni urnik brutalen in krut – delali so 17 ur na dan. Vendar pa so pri oddaji trdili, da si je urnik sama tako oblikovala.

Dandanes prihaja do množičnih protestov s strani več tisočih delavcev iz zakulisja v gledališčih, na televiziji in v filmskih produkcijah, ki se najbolj pritožujejo ravno glede predolgih delovnih ur.

Tako je v Instagramovi objavi septembra 2021 proteste pohvalila in izpostavila svoje komentarje ter razložila, da je bila takrat javno označena kot »nehvaležna in težka« in se je bila tako na način prisiljena odpovedati svoji karieri. Še vseeno pa vztraja pri svojih trditvah – pravi, da »14, 16, 17, 18 delovnih ur na dan ni varnih. Ne sme in ne more se jih več prenašati.«

2. Patrick Dempsey

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Patrick Dempsey (@patrickdempsey)

 Avtorica, novinarka in strokovnjakinja za Grey’s Anatomy, Lynette Rice je podala svoje »insajdersko« mnenje glede Patrickovega izstopa iz serije. Ko ga je v tistem času intervjuvala, ji je deloval, kot da je preprosto naveličan serije in da se hoče posvetiti svoji redki kolekciji avtomobilov. Rice je prav tako ugotovila, da je z njim postalo težko delati na snemanjih, saj ni več želel biti tam. Novinarka je komentirala, kako so Katherine označili za »težko sodelavko«, pravzaprav pa je bil Patrick tisti, zaradi katerega so vsi izgubljali živce. Meni, da to prikazuje seksizem in dvojna merila, s katerimi se spopadajo ženske v Hollywoodu.

3. Tom Cruise

Leaked Audio of furious Tom Cruise tirade on Mission Impossible set

Pod izjemnim pritiskom zaradi snemanja filma Mission: Impossible 7 v pandemiji se je igralec znesel nad svoje osebje, ker niso spoštovali predpisov v povezavi s pandemijo novega koronavirusa. Razburila sta ga dva uslužbenca, ker sta stala preblizu drug drugega med delom z monitorjem. Njegov izpad je bil posnet in objavljen, po tem je Cruise ponovno začel besno tarnati, zdaj pa je vsaj pet uslužbencev dalo odpoved, poroča TMZ.

To je samo najnovejši primer njegovih izpadov, saj se je nad igralcem v preteklosti pritožilo že kar nekaj sodelavcev.

4. Alec Baldwin

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

Najstarejši brat Baldwin, Alec, ima temperamenten sloves. Leta 2013 ga je MSNBC odpustil, potem ko so poročali, da je videografa ozmerjal s homofobičnimi žaljivkami.

5. Julia Roberts

Celebs Who Can't Stand Julia Roberts

Sodeč po govoricah naj Pretty Woman igralka ne bi bila tako sladka na snemanjih, kot je v filmih. Na snemanju filma Hook je bila poimenovana »Tinkerhell«.

6. Gwyneth Paltrow

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Ta igralka je znana po svoji ledenosti. Na snemanju Iron Mana 2 naj bi bila zelo ledena do svoje soigralke Scarlett Johansson.

7. Bruce Willis

Die Hard zvezdnik je opisan kot nedostopen in čemeren. Režiser filma Cop Out je njun delovni odnos opisal kot »soul crushing«.

8. Charlie Sheen

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Charlie Sheen (@charliesheen)

 Zvezdnik serije Two and a Half Men je znan po svoji nespoštljivosti do sodelavcev med snemanjem. Po tem, ko je bil odpuščen, se je na družbenih omrežjih znesel nad ustvarjalcem serije.

9. Beyoncé Knowles

Beyoncé - Single Ladies (Put a Ring on It) (Video Version)

Čeprav je bolj pevka kot igralka, je njen sloves tako slab, da ga ne moremo ignorirati. Med Super Bowlom 2013 naj bi bil njen seznam zahtev absurden.

10. Shia LaBeouf

Shia LaBeouf On His Acting Career & Place Within Hollywood | Personal Space | MTV News

Veliko virov priča o njegovi predanosti tehniki igranja (method acting), pri kateri se igralec popolnoma čustveno identificira z likom in se tako v vlogo boljše vživi. Vendar pa je zaradi tega z njim zelo težko delati. Na snemanju filma Fury naj bi vznemiril tudi Brada Pitta.

11. Lindsay Lohan

Mean Girls (2004) Trailer #1 | Movieclips Classic Trailers

Mean Girls igralka ima sloves povzročanja težav izven snemanja, enako pa naj bi se obnašala tudi na snemanjih. Njen soigralec pri The Canyons je rekel, da se obnaša kot razvajen otrok, ko ne dobi želenega.

12. Megan Fox

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

 Megan je bila odpuščena s snemanja filmov Transformers, ko se je skregala z režiserjem Michaelom Bayom. Režiserja naj bi primerjala s Hitlerjem, zato jo je Spielberg odpustil.

13. Russell Crowe

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Russell Crowe (@russellcrowe)

 Igralec je znan po svojem velikem egu in veliki razdražljivosti. Domnevno naj bi kritiziral scenarij filma Gladiator, vendar rekel, da bo zadevo že nekako izpeljal, saj je pač tako zelo dober.

Prejšnji članekVolitve 2022 – Naša prihodnost: »Rešitev stanovanjske problematike vidimo v zadrugah in poroštvenih shemah za kredite mladih ob prvem nakupu stanovanja »Samostojnost za odgovorno življenje«, torej kredit namesto najemnine.«
Naslednji članekRazpis: štipendije za študente športnike

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.