Avatar 2: Napovednik in vse pomembne informacije

Napovednik za Avatar 2 je ugledal luč sveta in prikazal podvodno Pandoro
Napovednik za Avatar 2 je ugledal luč sveta in prikazal podvodno Pandoro

Avatar 2 oziroma Avatar: Pot vode je eden najbolj pričakovanih, če ne celo najbolj pričakovan film leta. Vse od decembra 2009, ko je izšel prvi film Jamesa Camerona, se je napovedovalo nadaljevanje najbolj dobičkonosnega filma vseh časov. Zdaj je luč sveta tudi na spletu ugledal napovednik oziroma trailer za Avatar: Pot vode ali v originalu Avatar: The Way of Water.

Avatar: Pot vode s prvim napovednikom

Dvanajst ali trinajst let čakanja za oboževalce prvega Avatarja je končno obrodilo sadove. Na dogodku CinemaCon in kasneje pred filmom Doktor Strange v Multivesolju norosti je bil predvajan napovednik za novega Avatarja. Včeraj je zaživel tudi na YouTube in se hitro prikradel na vrhove lestvic ter družbena omrežja. Kaj vse smo videli v napovedniku za drugi del Avatarja, ki bo nosil uradno ime Avatar: Pot vode?

Nadaljevanje Avatarja v kinu od 15. decembra 2022

V glavni vlogi se vrača Sam Worthington, ki bo ponovno zaigral Jaka Sullyja. Njegovo sorodno dušo bo ponovno zaigrala Zoe Saldana, vračata pa se tudi Sigourney Weaver in Stephen Lang. V zasedbo so dodani tudi Kate Winslet, Vin Diesel, Michele Yeoh in Cliff Curtis, v za zdaj še neznanih vlogah.

Film bo v kina prispel 15. decembra, kar je potrdila tudi distribucija Blitz Slovenija z najnovejšim napovednikom in posterjem za film Avatar. Napovednik si lahko ogledaš na dnu prispevka, a pred tem še nekaj informacij.

Avatar 2 bo nosil naslov Avatar Pot vode
Avatar 2 bo nosil naslov Avatar: Pot vode

Avatar 2 ni edini Avatar, ki bo izšel v naslednjih letih. Leta 2024 prihaja Avatar 3, leta 2026 prihaja Avatar 4 in leta 2028 prihaja Avatar 5. Sočasno so snemali drugo in tretje nadaljevanje, ki sta že dokončana, kar je potrdil tudi režiser James Cameron. Vsekakor gre za enega najbolj pričakovanih filmov, saj je prvi zaslužil rekordnih 2,847,379,794 ameriških dolarjev in je s tem na prvem mestu najbolj dobičkonosnih filmov. Prvi del je imel 237 milijonov proračuna, drugi del pa ima po dosedanjih podatkih 250 milijonov ameriških dolarjev proračuna. 

V napovedniku vidimo zelo malo zgodbe, kar je odlično. Obenem pa vidimo veliko izjemnih in prečudovitih posnetkov planeta Pandora, ki bo tudi tokrat glavna zvezda filma. Veliko dogajanja naj bi bilo po obljubah režiserja postavljenih pod vodo, kar vidimo tudi v napovedniku. Drugi del bo tako razširil svet Pandore in Avatarja, ki smo ga videli v prvem delu.

Prva fotografija, ki smo jo pred meseci dobili za film Avatar 2
Prva fotografija, ki smo jo pred meseci dobili za film Avatar 2 oziroma Avatar: Pot vode

Napovednik za Avatar: Pot vode – Trailer za Avatar 2

Spodaj si oglej napovednik za novega Avatarja s slovenskimi podnapisi.

Avatar: Pot Vode [Avatar: The Way of Water] | napovednik | 2022

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekKreativnost pri študentih
Naslednji članekKeksi Domaćica so postali seksistični simbol spremembe

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.