Bomo dobili Friends Reunion?

»How you doin’?«

Večna klasika med serijami, Friends, naj bi se z originalno zasedbo vrnila na televizijske programe. Ustvarjalca serije, David Crane in Marta Kauffman, naj bi se združila s šestčlansko zasedbo na HBO Max. Dogovor še ni dokončno sklenjen, saj se morajo sporazumi z igralci in ustvarjalci serije še skleniti.

Janice, ki vpije o moj bog

Friendsi zapuščajo Netlfix

Ob koncu leta bo serija zapustila Netflix in se prestavila na WarnerMedia, ki ga podpira HBO Max. Sila za združitev Friendsov je predsednik WarnerMedia, Bob Greenblatt, ki meni, da bi se ponovno snemana serija ujemala z začetkom predvajanja na HBO Max in s tem tudi proslavila svoj novi »dom«.

Jennifer Aniston namiguje na Reunion

27. oktobra je Jennifer Anniston na vprašanje Ellen DeGeneres, ali lahko pričakujemo ponovni zagon Prijateljev, odgovorila: »Ne, vendar bi radi, da bi bilo nekaj, vendar ne vemo, kaj je to nekaj. Samo poskušamo. Nekaj delamo«.

Prav tako se je igralka pred kratkim pridružila Instagramu in njena prva objava je bila nedavno nazaj posneta fotografija s soigralci iz serije.

Charlie Puth Gets a Surprise from Jennifer Aniston

Držimo pesti in upamo, da se bo načrt uresničil in da se bodo Prijatelji še enkrat posedli v Central Perk in nas spravili v smeh.

Prejšnji članekTomorrowland v Istri
Naslednji članekŽe razmišljaš o upokojitvi? Zakaj ne?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.