Filmi, ki so razdrli resnične zakone

Hollywood je poln ljubezenskih zgodb, ki so v resnici veliko bolj zakomplicirane, kot si lahko predstavljamo. Nikoli ni zabavno, ko se družine uničijo v imenu ljubezni, a včasih ne gre drugače. Na srečo imajo številne od teh zgodb tudi srečen konec, kjer se par, ki naj bi bil skupaj, dejansko poroči in živi srečno do konca svojih dni! No, včasih.

Spodaj lahko prebereš, kateri filmi so razdrli resnične zakone in tako ustvarili nove.

1. Mr. And Mrs. Smith (2005)

Med snemanjem tega filma sta se Brad Pitt in Angelina Jolie zaljubila na račun Bradovega takratnega zakona z Jennifer Anniston. Igralec se je od slednje ločil in nato poročil z Angelino, s katero sta začela veliko, prikupno družino. Na žalost pa se med njima tudi ni obneslo, saj sta se ločila leta 2016.

Mr. & Mrs. Smith (2005) Trailer #1 | Movieclips Classic Trailers

2. Days of Thunder (1990)

Tom Cruise je bil poročen z Mimi Rogers, ko je spoznal svojo soigralko Nicole Kidman. Igralca sta se hitro zaljubila, kar je vodilo v Cruisovo ločitev samo en mesec od začetka snemanja Days of Thunder. Z Nicole sta se poročila kasneje istega leta, vendar sta razmerje prav tako končala leta 2001.

Days of Thunder (1990) Trailer #1 | Movieclips Classic Trailers

3. Proof of life (2000)

Razmerje Meg Ryan in Dennisa Quaida naj bi bilo v težavah že pred začetkom snemanja tega filma, saj naj bi Quaid prevaral Meg. Nato je igralka na snemanju spoznala Russell Crowa in čeprav je bila njuna kemija takojšnja, razmerje ni trajalo dolgo. Kljub temu sta se s Quaidom ločila leta 2001.

Proof of Life (2000) Official Trailer - Meg Ryan, Russell Crowe Thriller Movie HD

4. Daredevil (2003)

Jennifer Garner je bila poročena z Benom Foleyem, Ben Affleck pa je bil zaročen z Jennifer Lopez, ko sta začela snemati Daredevil. Tako kot lika sta imela tudi igralca odlično kemijo, zato je bila romanca neizogibna. Garner se je ločila, Affleck pa je končal razmerje z J. Lo. Par se je poročil leta 2005, ostal skupaj 13 let in imel 3 otroke. Ločila sta se leta 2018.

Daredevil (2003) Trailer #1 | Movieclips Classic Trailers

5. Titanic (1997)

Režiser James Cameron je bil poročen z Lindo Hamilton, ko je začel delati z igralko Suzy Amis – igrala je Rosino vnukinjo. Zaljubila sta se, Cameron se je ločil, z igralko pa sta skupaj še danes.  

Titanic 3D Re-Release Official Trailer #1 - Leonardo DiCaprio, Kate Winslet Movie (2012) HD

6. The outlaw Josey Wales (1976)

Clint Eastwood je bil takrat poročen z Maggie Johnson, ampak se je med snemanjem tega filma zaljubil v soigralko Sondro Locke. Igralka je bila poročena s kiparjem Gordonom Andersenom, s katerim je tudi ostala vse do svoje smrti leta 2018. Eastwood pa se je po drugi strani ločil od svoje žene.

The Outlaw Josey Wales (1976) Official Trailer - Clint Eastwood Western Movie HD

7. To have and to have not (1944)

Hollywoodski ljubljenec žensk Humphrey Bogart je bil takrat poročen z igralko Mayo Methot. Vendar pa je bil njun odnos že prej v težavah – mediji so ju poimenovali »battling Bogarts«. Nato se je na snemanju omenjenega filma igralec zaljubil v Lauren Bacall. Z Mayo se je ločil in z Lauro ostal poročen vse do svoje smrti leta 1957.

To Have and Have Not Official Trailer #1 - Humphrey Bogart, Lauren Bacall Movie (1944) HD

8. Cleopatra (1963)

Cleopatra je povezala dve znani Hollywoodski zvezdi – Elizabeth Taylor in Richarda Burtona. Igralca naj se načeloma ne bi prenašala, vendar so se stvari spremenile, ko sta se bolje spoznala v tem filmu. Tisti čas sta bila oba poročena: ona z Eddijem Fisherjem, on pa s Sybil Williams. Od svojih partnerjev sta se ločila, da bi bila lahko skupaj. Poročena sta bila med leti 1964 in 1974, nato sta se ponovno poročila leta 1975 in spet ločila 1976.

Cleopatra (1963) Trailer #1 | Movieclips Classic Trailers

9. The getaway (1972)

Igralka Ali MacGraw je bila poročena s producentom Robertom Evansom, ko je igrala v tem filmu … dokler ni spoznala svojega soigralca Steva McQueena. Igralca sta imela afero na snemanju filma, kar je vodilo v njeno ločitev. Z McQueenom sta se poročila leta 1973 in ostala skupaj pet let.

The Getaway 1972 Trailer HD | Steve McQueen | Ali MacGraw

10. Mind over murder (2005)

Tori Spelling je bila ta čas poročena z Charliem Shanianom, njen soigralec Dean McDermott pa z Mary Jo Eustace. Seveda dokler Spelling in McDermott nista imela afere. Mind over murder je sicer uničil dva zakona, igralca pa sta poročena še danes.

Mind Over Murder Trailer

Prejšnji članekSpoznaj najboljše vire rastlinskih beljakovin!
Naslednji članekNajstarejši vampirski ligenj

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.