GoT: Prequela ne bo, a Igre prestolov se vseeno vračajo!

Po kontroverzni zadnji sezoni priljubljenega šova Game of Thrones, se zmaji vračajo na male ekrane. In ker oboževalci serije nikoli nimajo dovolj, je bil HBOjev prvoten plan posneti dve popolnoma novi seriji, ki bi prikazovale svet Iger prestolov v različnih obdobjih v preteklosti. A morda so se ustvarjalci prenaglili in projekt je padel v vodo. No, vsaj eden izmed dveh.

Pred nekaj dnevi so ustvarjalci sporočili, da serije, ki bi se fokusirala na preteklost in čas vojne s Targaryeni, žal ne bo, čeprav so prvo epizodo že posneli. A manj kot 24 ur po novici, so izdali drugo skrivnost. In sicer: Igra prestolov še ni zaključena! Kajti z letom 2020 na male ekrane prihaja nova serija House of the Dragon, ki bo pripovedovala izključno zgodovino hiše Targaryen, njena podlaga pa je knjiga Georgea R. R. Martina Fire & Blood. To pomeni, da se bomo v preteklost podali nekaj sto let pred Nedom Starkom in Daenerys.

poster, ki naznanja novo serijo

Serija seveda ne bo popolna kopija Igre prestolov, bo pa zagotovo zanimiva in končno bomo imeli možnost spoznati skrivnostni svet Igre prestolov in njegovo pestro zgodovino.

Prejšnji članekAli res potrebujem popolno telo?
Naslednji članekIntervjuji s študenti: Samanta Coraci

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.