Kdaj bomo gledali filme, ki jih je zamaknil koronavirus

Filmske oboževalce je močno presenetila novica, da se bo izid najnovejšega Bonda zamaknil za nekaj mesecev. Zaradi izbruha koronavirusa, je zgledu novega Bonda sledilo še nekaj drugih filmov in produkcij. Prav tako so se zaprle tudi vse kinodvorane, tako da nam izidi filmov ne bi pomagali čisto nič. Za lažjo organiziranost smo pripravili seznam filmov, ki so se zamaknili zaradi epidemije koronavirusa.

Ni časa za smrt (James Bond)

Zadnji del, kjer bomo videli Daniela Craiga v vlogi agenta 007, bi moral v kinodvorane priti na začetku aprila. Film, ki ga je režiral Cary Fukunaga in v katerem igrajo Daniel Craig, Rami Malek in Ralph Fiennes nas bo navduševal novembra.

Izid: 12. november 2020

Ni časa za smrt
Ni časa za smrt

Peter Zajec: Skok v pustolovščino

Nadaljevanje filma o družini zajčkov bi moralo iziti konec marca.

Izid: 20. avgust 2020

Peter Zajec
Peter Zajec

Tiho mesto 2

Nadaljevanje grozljivke režiserja Johna Krasinskega je premaknjeno, a datuma izida se še ne ve. Studio Paramount je sporočil, da je izid filma premaknjen na konec leta.

Izid: Konec leta 2020

Tiho mesto 2
Tiho mesto 2

Hitri in drzni 9

Deveto nadaljevanje v sagi Hitri in drzni je prestavljeno za celo leto. Na datum, ko bi moral iziti deseti del. Čakanje bo malo daljše kot pri ostalih.

Izid: 2. april 2021

Hitri in drzni 9
Hitri in drzni 9

Mulan

Disneyeva priredba priljubljene risanke prav tako nima določenega datuma izida. Tisti, ki so ga videli, pravijo, da je čudovit. Jim bomo pač morali verjeti na besedo.

Izid: Konec maja 2020

Mulan
Mulan

Novi mutanti

Film, ki mu očitno ni usojeno priti v kinodvorane. To je že četrti premik izida filma, ki je bil napovedan že za leto 2018. Držimo pesti, da končno vidimo zadnji film, ki ga je posnel Fox, preden ga je odkupil Disney.

Izid: Konec maja 2020

Novi mutanti
Novi mutanti

Antlers (Rogovi)

Grozljivka izpod taktirke Guillerma del Tora je prestavljena in tako nas čaka zelo nabito obdobje, ko se kini spet odprejo.

Izid: nedoločeno

Antlers
Antlers

Črna vdova

Najnovejši Marvelov film bo zgodba o liku Črne vdove. Tudi ta je premaknjen, kar je tudi javno objavil studio Disney. Sam datum še ni znan, lahko pa pričakujemo, da bo Marvelova 4. faza premaknjena za nekaj mesecev.

Izid: nedoločeno

Ustavljena tudi produkcija filmov in serij

Ker virus terja svoje, sta ustavljena tudi snemanje in produkcija filmov, ki imajo planiran izid. Prav tako so za nekaj časa prekinjene pogovorne oddaje. Večji studiji so vse te novice sporočili na svojih družbenih omrežjih in bodo to delali tudi v prihodnje. Mi pa bomo še vedno tu in poročali o vseh novostih.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekPreživi poletje kot animator v Španiji ali Grčiji
Naslednji članekRusija v številkah

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.