Najboljši filmi za vroče poletne dni

1. Monte Carlo

Tri prijateljice so začele varčevati za potovanje v Pariz. Ko končno zberejo dovolj denarja, so pripravljene zapustiti svoje zaspano malo mesto in vživeti svet. Vendar potovanje ni takšno, kot so si najprej predstavljale. Vse se spremeni, ko Grace zamenjajo za slavno britansko dedinjo in se tako odpravijo v Monte Carlo na super glamurozne poletne počitnice.

Film Monte Carlo
vir: IMDb

2. The Sisterhood of the Traveling Pants

Štiri najboljše prijateljice (Bridget, Carmen, Lena in Tibby) so prisiljene poletje preživeti narazen. Svojo vez si okrepijo s par na videz čarobnimi hlačami, ki se prilegajo vsem štirim. Čeprav so dekleta na različnih mestih po vsem svetu, jih hlače združujejo in naredijo to poletje posebno.

3. The Parent Trap

Ta remake iz leta 1998 postavlja v glavni vlogi sestri dvojčici Annie in Hallie, ki ju ob rojstvu ločijo, na poletnem taboru pa se ponovno srečata. Dvojčici kujeta načrt, kako bi svoje starše ponovno dobili skupaj.

4. Camp Rock

Film o Mitchie, dekletu z lepim glasom, ki dela v kuhnji v glasbenem kampu, in Shanu, glasbeni zvezdi. Poletna romantična klasika med zvezdnikoma Demi Lovato in Joejem Jonasom.

Film Camp Rock

5. Heavyweights

Ta komedija iz leta 1995 je o skupini otrok, obsojenih, da bodo poletje preživeli na taboru za debele. Zdi se, da bo poletje zabavno, dokler svetovalec na taboru (Ben Stiller) ne gre predaleč. Vendar fantje se znajo maščevati …

6. Jaws

Film, ki je mnogim povzročil strah med plavanjem. Ta ikonični film in njegovi legendarni kadri bodo poskrbeli, da se boš pred plavanjem v morju najprej prepričal, da nikjer ni morskih psov.

Jaws | Official Rerelease Trailer | Park Circus

7. Adventureland

Ko računaš, da boš poletje preživel na potovanju po Evropi, nato ti pa starši povedo, da moraš plačati šolo. Zaradi tega James (Jesse Eisenberg) preživi poletno suženjstvo v Adventurelandu z Em (Kristen Stewart). Med njima se splete vez, ki bi lahko prerasla še preko poletnih počitnic.

8. Friday the 13th

Ena najbolj ikoničnih grozljivk vseh časov. Camp Crystal Lake je bil v 50. letih prizorišče grozne smrti. Ko tabor pripravljajo na ponovno odprtje, nekaj še vedno ubija tamkajšnje svetovalce.

Film Friday the 13th
vir: IMDb

9. Crossroads

Tri najboljše prijateljice (Britney Spears, Zoe Saldana in Taryn Manning) so skupaj končale srednjo šolo v upanju, da bodo uresničile svoje cilje. Čeprav ciljev pravzaprav ne dosežejo, se naučijo pomembnih lekcij o sebi in drug drugi.

10. Mamma Mia

Glasbeno-plesni spektakel, ki obudi večne klasike legendarne skupine ABBA. V mjuziklu spoznamo mladenko Sophie (Amanda Seyfried), ki se bo kmalu poročila in zato hoče imeti ob sebi očeta. Ker ji mama Donna (Meryl Streep) imena očeta nikoli ni zaupala, Sophie pripelje na mali grški otok Kalokairi trojico maminih moških iz preteklosti. Med ugotavljanjem, kdo bi bil njen oče, pride do obilo zabave in romantičnih čustev.

Mamma Mia! - Lay All Your Love On Me (ABBA Cover) - BluRay

Prejšnji članekKaj sploh je Antifa?
Naslednji članekImunost na covid-19 bi lahko trajala samo par mesecev

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.