Novi božični filmi na Netflixu

Let It Snow

Ta najstniška romantična komedija ima kar nekaj znanih obrazov. Najbolj izstopa svetlolasa Kiernan Shipka, ki jo bolje poznamo kot čarovnico Sabrino. Snežna nevihta zadene majhno mesto, kar povzroči pravo dramo med srednješolci. Je sicer malce predvidljiva zgodba, ampak včasih si želimo ogledati tudi to.

Let It Snow | Official Trailer | Netflix

The Knight Before Christmas

Prejšnje leto je Vanessa Hudgens navduševala v zamenjavi princes, tokrat pa igra v bolj klasični ljubezenski zgodbi. Pogumen vitez potuje skozi čas in se znajde v 21. stoletju, kjer spozna simpatično učiteljico. Par se (seveda) zaljubi, saj je punca popolnoma navdušena nad vitezovimi manirami. Film je kot nalašč za mlade zaljubljence.

The Knight Before Christmas starring Vanessa Hudgens | Official Trailer | Netflix

Klaus

Tale animirani film je pa prav posrečen. Pripoveduje o prijateljstvu, ki se oblikuje med Klausom in poštarjem, s katerim sta bila kar nekaj let nasprotnika. Za sinhronizacijo so poskrbeli znani igralci, kot je na primer Joan Cusack. Film ti bo ogrel srce, ker je primeren tudi za odrasle (čeprav ni nič narobe s tem, da se včasih vedemo malce otročje).

Klaus | Official Trailer | Netflix

A Christmas Prince: The Royal Baby

Filmov, kjer se dekle zaljubi v princa, imamo kar nekaj. Letos smo dobili nadaljevanje, kjer kraljevski par pričakuje otroka. Netflix je s tem zaključil svojo prvo trilogijo, gledalci pa bodo dobili predvidljivo dozo romantičnosti in klišejskih razpletov. Ta film priporočamo za lenobno nedeljsko popoldne, ko se ti ne da premakniti s kavča.

A Christmas Prince 3: The Royal Baby | Official Trailer | Netflix

A Cinderella Story: Christmas Wish

Očitno še vedno nismo naveličani filmov o svojih najljubših pravljicah. Pepelka je verjetno doživela največ filmskih adaptacij. Kdo pa ne mara zgodbe o revni punci, ki se poroči s princem? Tokrat je v ospredju nadobudna pevka, ki za praznike dela kot božični palček. S tem se izogne svoji obupni družini, pri tem pa še doživi čisto svoj čudež.

A CINDERELLA STORY CHRISTMAS WISH Trailer (2019) Teen Romance Movie

Urednica revije Študent

Prejšnji članekTop 10 pesmi: Taylor Swift
Naslednji članekKako pozimi skrbeti za kožo?

Urednica revije Študent

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.