Policaj z Beverly Hillsa se vrača! Eddie Murphy kot Axel Foley v novem napovedniku

Policaj z Beverly Hillsa se vrača v četrtem delu
Policaj z Beverly Hillsa se vrača v četrtem delu Foto: on imdb

V letu 2024 se vrača Policaj z Beverly Hillsa! Gostobesedni Axel Foley je nazaj, kar pomeni, da se vrača tudi Eddie Murphy. Netflix je objavil napovednik za film Policaj z Beverly Hillsa: Axel Foley (Beverly Hills Cop: Axel Foley) in navdušil oboževalce trilogije. Nostalgija akcijskih komedij iz osemdesetih in devetdesetih je spet tu. Kaj vemo o prihajajoči akcijski komediji?

Policaj z Beverly Hillsa je Murphyja izstrelil v stratosfero

Policaj z Beverly Hillsa na Netflixu
Policaj z Beverly Hillsa na Netflixu Foto: on whatsonnetflix

Leta 1984 je Policaj z Beverly Hillsa komika in igralca Eddieja Murphyja izstrelil med mega zvezde. Producentski duo Don Simpson in Jerry Bruckheimer je režiserju Martinu Brestu zaupal scenarij Daniela Petrieja Jr. in vse ostalo je zgodovina. Film je prejel celo nominacijo za oskarja za najboljši izvirni scenarij in za zlati globus v kategoriji najboljši film.

Eddie Murphy je bil gostobesedni policaj, ki je povzročal kaos po celem Beverly Hillsu in širše. Ob njem sta bila Judge Reinhold kot detektiv Billy in John Aston kot načelnik John Taggart.

Tri leta kasneje je sledil drugi del, leta 1994 pa tretji, ki se je dolgo zdel tudi zadnji, kot edini pa je prejel tudi negativne kritike. Čakalo se je mnogo let in v času, ko je Hollywood obseden s predelavami in obnovitvami legendarnih franšiz, temu ni ušel niti Axel Foley.

Beverly Hills Cop se vrača leta 2024
Beverly Hills Cop se vrača leta 2024 Foto: on netflix

Axel Foley se vrača z letom 2024

V vlogah se vračajo Eddie Murphy, Judge Reinhold, Paul Reiser, John Aston in Bronson Pinchot. Scenarij so spisali Will Beall (Aquaman, Liga pravičnih Zacka Snyderja, Castle), Tom Gormican in Kevin Etten (oba Neznosno breme ogromnega talenta (The Unbearable Weight of Massive Talent)). Film je režiral Mark Molloy v svojem celovečernem prvencu.

Detektiv Axel Foley (Eddie Murphy) se vrača na Beverly Hills. Potem ko je življenje njegove hčerke ogroženo, se ona (Taylour Paige) in Foley združita z njegovim novim partnerjem (Joseph Gordon-Levitt) ter starima prijateljema Billyjem Rosewoodom (Judge Reinhold) in Johnom Taggartom (John Ashton), da bi razkrili zaroto.

Beverly Hills Cop: Axel F | Official Teaser Trailer | Netflix

Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekPraznični december v Münchnu: Zimska pravljica ali ko Nemce preseneti sneg (POTOPIS)
Naslednji članekErnest Petrič oster do vladnega cilja: »Če to ni cehovski pristop, potem ne vem, kaj je«
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.