Top 3 filmi, ki jih bomo gledali to jesen

Maleficent: Mistress of Evil, domišljijski film

Po petih letih smo dočakali nadaljevanje filmske uspešnice Zlohotnica, v katerem je Disney pokazal svojo temačno stran. Prvi del fantazijske avanture je zasnovan kot preoblikovana pravljica o Trnuljčici, v katerem je pred petimi leti blestela Angelina Jolie v vlogi zlobne čarovnice. Tudi v drugem delu bo ob njej zaigrala Elle Fanning kot princesa Aurora. Spoznali bomo nov lik kraljice Ingrith, ki jo bo upodobila Michelle Pfeifer. Razkrili se bodo zapleteni odnosi v boju za prevlado med vilo z rogovi in princeso, ki bo kmalu postala kraljica.

Official Trailer: Disney's Maleficent: Mistress of Evil - In Theaters October 18!

Film je na platna prišel 17. oktobra.

Doctor Sleep, srhljivka

Srhljivka je nastala po istoimenski knjižni uspešnici Stephena Kinga iz leta 2013. Film je nadaljevanje trilerja The Shining iz leta 1980. Danny Torrance, ki ga je upodobil Ewan McGregor, se spopada s preteklostjo in pod vplivom travm iz otroštva začne komunicirati z umirajočimi v društvu hospic. Spozna tudi mlado Abro, Kyliegh Curran, s podobnimi sposobnostmi.

STEPHEN KING'S DOCTOR SLEEP - Final Trailer [HD]

Film bo prišel na platna 7. novembra.

Charlie’s Angels, akcijska komedija

V dinamični akcijski komediji bomo spoznali novo generacijo Čarlijevih angelčkov. V glavnih vlogah so Kristen Stewart, Naomi Scott in Ella Balinska. Varnostno-detektivska agencija Townsend bo razširila svoj posel na mednarodno raven. V filmu ne bo manjkalo hitrih avtomobilov, nevarnega orožja in neverjetnih preobrazb. Angelčki bodo zopet tvegali svoja življenja za varnost sveta. Ali jim bo uspelo?

Charliejevi angelčki - prvi napovednik

Film bo na sporedu od 14. novembra.

Ne pozabi študentske izkaznice! V Koloseju dobiš od ponedeljka do četrtka študentski popust ob nakupu kino vstopnic, v Cineplexxu pa popust velja od četrtka do nedelje.

Prejšnji članekPoklici prihodnosti nimajo spola
Naslednji članekSi že kdaj čisto zares letel?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.