Top 5 čarovnic

Čarovnica z mačkom v naročju
Noč čarovnic je za vogalom.

Hermiona (Harry Potter)

Najbolj brihtna čarovnica v celem letniku (če ne celo šoli) je bila moja vzornica kot otrok. Je noro pametna, ampak tudi dobra prijateljica. Harry in Ron bi bila čisto izgubljena brez nje. Zna pa biti tudi maščevalna, kadar je to treba (izdajalka Dumbledorjeve armade je dobila svojo kazen).

Ni Leviosar.
Najbolj znana šala vseh filmov o Harryju Potterju.

Sabrina (Chilling Adventures of Sabrina)

Najstniška čarovnica je ena najbolj slavnih čarovnic na malih ekranih. Z novo uprizoritvijo je dobila morje oboževalk in čeprav pogrešamo govorečega Salema, je nova serija več kot odlična. Ker je malce grozljiva in temačna, je super za filmski maraton na Noč čarovnic. Sabrina je pogumna in odločna, bori se za svoje prijatelje in ne sledi množici.

Sabrina pomežikne.
Nova serija o čarovnici Sabrini je super za ta letni čas.

Kiki’s (Kiki’s Delivery Service)

Japonska animirana čarovnica je prav prisrčna. Z metlo dostavlja pakete in pisma, ni pa najbolj spretna pri urokih in čarovniji. Njena zgodba o odraščanju nam je lahko vsem za vzgled, si je pa animirani film vreden ogledati, saj je očarljiv in prikupen. Nastal je pod slavnim ustvarjalcem Miyazakijem, ki je japonsko filmsko industrijo dvignil na višjo raven.

Kiki na metli povzroča prometni kaos.
Kdo ne bi imel leteče metle?

The Scarlet Witch (The Avengers)

Zapostavljena super junakinja Marvelovih Maščevalcev je veliko bolj nadarjena igralka kot pa njeni slavni sestri dvojčici. Njena zgodba je klasičen primer preobrazbe negativca v junaka. S svojim bratom sta ena izmed najbolj zanimivih stripovskih likov. Lahko jo vidiš v filmih o Maščevalcih, upamo pa, da bo dobila tudi svoj film. Marvel tako ali tako snema filme o vseh.

Scarlet Witch razkazuje svojo moč
Ena bolj zapostavljenih likov v Maščevalcih.

Sestre Halliwell (Charmed)

Kdo se ne spominja serije Čarovnice, ki se je vrtela, ko smo bili otroci? To je bila ena mojih najljubših oddaj in še danes bi jo lahko gledala. Ker so vse sestre super, se nisem mogla odločiti samo za eno (čeprav je bila moja najljubša Phoebe). Serija je sicer malce zastarela, kar se tiče posebnih učinkov, ampak še vedno vredna ogleda, ker je prava klasika.

Sestre Halliwell
Katera je tvoja najljubša?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vpiši ime
Prosim vpiši svoj komentar

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.