Top filmi in serije za oboževalce Gone Girl

Big White Lies

Serija pripoveduje o skupini žensk, ki so priča umoru. Na začetku se ne ve, kdo je umrl in kdo je storilec. Zgodba se poglobi v življenja teh pet žensk in spoznamo, da v resnici niso tako srečne, kot se zdijo na prvi pogled. V seriji igra veliko znanih imen, med njimi tudi Meryl Streep in je odlična za vikend binganje, saj ima le 7 delov na sezono.

BIG LITTLE LIES Trailer (2017) Shailene Woodley, Nicole Kidman

The Girl on the Train

Glavna junakinja je ločenka, ki se vsak dan z vlakom pelje v službo. Vlak jo pelje tudi mimo njenega nekdanjega doma, v katerem živi njen bivši mož z novo ženo in otrokom. Ker se noče osredotočati nanju, raje gleda par, ki živi dokaj blizu. Nekega dne pa je priča nečemu šokantnemu. Ko izve, da se je zgodil zločin, sama pa je polna modric, vendar se ne spomni, kaj se je zgodilo, začne preiskovati, kaj se je zgodilo.

The Girl on the Train Official Teaser Trailer #1 (2016) - Emily Blunt, Haley Bennett Movie HD

The Girl With the Dragon Tattoo

Priznana trilogija Milenijum je doživela tudi filmsko adaptacijo. Novinar preiskuje primer izginotja, pri tem pa mu pomaga tetovirana računalniška hekerka. Kmalu odkrijeta, da se za primerom skriva ogromna korupcija. Po trilogiji je bil posnet film z Danielom Craigom v glavni vlogi, vendar ti priporočamo, da si ogledaš švedsko različico filmov.

THE GIRL WITH THE DRAGON TATTOO - English Trailer

Sharp Objects

Novinarka se po obisku v psihiatrični bolnišnici vrne v domače mesto, da bi poročala o umoru dveh mladih deklet. Ni preveč navezana na svojo mami, kaj šele na svojo polsestro. Ko se vrne domov, jo preiskovani primer začne moriti, saj se preveč poistoveti z žrtvami. Soočiti se mora s psihološkimi ranami svojega otroštva in ugotoviti, kaj se ji je zgodilo, ko je bila majhna.

SHARP OBJECTS Official Trailer (NEW 2018) Amy Adams, Sophia Lillis TV Series HD

You

Napeta serija, ki bo drugo leto (končno) dočakala drugo sezono, je prejšnjo jesen navdušila gledalce. Zgodba sledi mlademu prodajalcu knjig, ki se zaljubi v stranko. Začne ji slediti in se nepričakovano pojavljati na mestih, kjer je tudi ona. Kmalu začneta hoditi in na prvi pogled se zdita srečna. Ko pa se začnejo razkrivati fantove skrivnosti, ugotovimo, kako moten je v resnici.

YOU | Trailer #2 [HD] | Netflix

Gone, Baby, Gone

Film prikazuje primer ugrabitve mlade punčke. Zasebna detektiva začneta preiskovati primer, čeprav nimata veliko izkušenj s takimi izginotji. Ker poznata obrobje mesta in različne gangsterje, imata več informacij kot policija. Tudi sama se morata soočati z moralnimi odločitvami, saj se ju primer dotakne bolj, kot sta pričakovala. Film je režiral Ben Affleck, v njem pa igra Morgan Freeman.

Gone Baby Gone (2007) Official Trailer - Morgan Freeman, Ed Harris Movie HD

How to Get Away with Murder

Ta serija ima že kar nekaj sezon in čeprav kasnejše ne dosegajo standardov prvih, je vseeno vredna ogleda. V njej sledimo skupini študentov, ki po nesreči umorijo moža njihove profesorice. Zgodba sledi tudi ozadju pravnega sistema, ki ni vedno pravičen. Glavna igralka je fantastična in vsak del je bolj napet od prejšnjega.

How to Get Away With Murder - Trailer

Urednica revije Študent

Prejšnji članekIdeje za popoln prazničen makeup
Naslednji članekZadnji trenutek: Kaj naj oblečem na novoletni večer?

Urednica revije Študent

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.