Tretja sezona serije The Witcher bo snemana tudi v Sloveniji!

The Witcher je fantazijska serija, ki je na Netflixu izšla 20. decembra 2019 in postopoma obnorela cel svet. Temelji na istoimenski knjigi poljskega avtorja Andrzeja Sapkowskega. Tako ni presenetljivo, da je avtorja navdihnila Evropa in da je Witcherjev svet opisan na podlagi te.

Tako je bila prva sezona serije snemana na Madžarskem, Poljskem, v Avstriji, Španiji in Veliki Britaniji. Drugo sezono pa so v celoti posneli v Združenem kraljestvu, saj so bili s potovanji omejeni zaradi pandemije.

Spletna stran, ki poroča o dogajanjih, povezanih s to serijo, Redanian Intelligence, navaja, da bodo tretjo sezono snemali v Italiji (Južna Tirolska), nato v Sloveniji in končali na Hrvaškem. Točnega datuma začetka snemanja še ne poznajo, vendar špekulirajo konec marca ali začetek aprila.

Serija The Witcher

The Witcher je serija, ki se v Sloveniji v času svojega izida vedno nahaja na seznamu top 10 najbolj gledanih serij. Le kakšen bo občutek, ko jo bomo lahko gledali z našo čudovito pokrajino v ozadju. Kaj pa veš, mogoče ravno tebi slučajno uspe spoznati Henryija Cavilla (Geralt of Rivia), Anyo Chalotro (Yennefer of Vengeberg) ali Freyo Allan (Princess Cirilla of Cintra).

THE WITCHER | MAIN TRAILER | NETFLIX

Prejšnji članekKo jebe je branje namenjeno uživanju sedanjosti
Naslednji članekMožgani mušic presenečajo znanstvenike

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.