Zvezdnik serije Oh, ta sedemdeseta obtožen treh posilstev

Igralec, ki ga najbolj poznamo po vlogi iz serije Oh, ta sedemdeseta, je bil aretiran v Los Angelesu. Danny Masterson (44) je bil aretiran zaradi treh obtožb posilstva. Njegova varščina znaša 3,3 milijone dolarjev. Obtožen je nasilnega posilstva treh žensk v ločenih primerih med letoma 2001 in 2003.

Obtožen treh posilstev

»Gospod Masterson je nedolžen in prepričani smo, da bodo to videli tudi vsi ostali. Po predložitvi dokazov bo vse dobilo svoje poglavje in tako bodo obtožbe izničene,« je za javnost dejal njegov odvetnik, Tom Mesereau. Dodal je še: »On in njegova žena sta zelo šokirana nad temi obtožbami, ki so stare skoraj dvajset let. Vseeno pa je skupaj s svojo družino poln upanja, da bo resnici zadoščeno. Tisti, ki poznajo Mastersona, vejo, da so te obtožbe lažne.«

Obtožen je posilstva takrat (2001) 23-letne punce, posilstva 28-letne punce leta 2003 in posilstva še ene 23-letnice konec leta 2003. Če bo obtožen za krivega, mu grozi tudi do 45 let zapora. Glavni tožilec je za javnost razkril tudi podatke, da so opustili še dve obtožbi posilstva zaradi nezadostnih dokazov. Sojenje bo potekalo 18. septembra, ko bomo izvedeli resnico in kazen, v kolikor se izkaže, da je kriv.

That '70s show
That ’70s show kot je naziv serije v angleščini.

Oh, ta sedemdeseta

Danny Masterson je najbolj poznan po svoji vlogi Stevena Hyda v seriji Oh, ta sedemdeseta (That 70s Show). Osem sezon serije se je predvajalo med 1998 in 2006. Poleg njega so v seriji igrali tudi Topher Grace, Ashton Kutcher, Mila Kunis, Wilmer Valderrama in Laura Prepon. Po popularni seriji se je večkrat pojavljal kot gost v serijah kot so Ranč (The Ranch) in Men at Work.

Urednik portala Student.si

VIRCNN
Prejšnji članekHuawei Next Image: Navdihnite svet s svojo naslednjo fotografijo
Naslednji članekEno samo drevo, veliko za cel gozd
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.