Fuc*%$ fitnesaši in lepe ženske

Nadaljevanje samopomilovanja dobiva nove razsežnosti. Da ostaneš sam, je naporno, mukotrpno in enostavno tako zelo odveč. A krivda je moja in moja sama … Utapljanje kakršnega koli čustva se zato nadaljuje v alkoholu. Neprestano popivanje, žurke in junk food počasi začnejo puščati posledice. Moj že prej ne ravno six pack postane one pack. Lahko rečemo tudi beer bauch.

 

Da se ga znebim in bolj kot ne, da se zamotim, se včlanim v najbližji fitnes. Upam, da nisem edini, ki ga to moti, ampak nepopisno in vedno bolj se samo še stopnjuje moje skrito (odkrito) sovraštvo do fitnesašev in njihove obsedenosti s samim s sabo. Začelo se je čisto na skrivaj –  že ob prvem obisku začnem na skrivaj zavijati z očmi, ko se modeli v garderobi pogovarjajo samo in izključno o tem, katere praške in proteine kdo žre, kateri praški so najboljši, kje jih lahko kdo ceneje zrihta itd. Seveda se je nato samo še stopnjevalo – zmaga izjava enega modela, ki ponosno izjavi, da moraš zelo paziti na to, kaj ješ in da on jemlje samo naravne praške??? Že sama besedna zveza „naravni praški“ bi morala vzbujati rdeč alarm!!! Očitno jemanje proteinov in drugih fitnes pripomočkov zniža IQ na sobno temperaturo. Verjetno sem poslednji dinozaver, ki tam pije samo vodo in v garderobi rad debatira o naravnih moških temah? Pogrešam namreč prave moške debate in pogovore o tem, kdo je včeraj kje bil, koliko je spil in seveda o ženskah … Kdo je bil s katero, kakšno rit ima katera, je glasna, je rada na vrhu, dobro vleče … (ja take debate dejansko obstajajo). Seveda je logičen in edini možen zaključek tega, da nobeden od teh tipov očitno nima družabnega ali kakršnega koli drugega življenja (kaj šele spolnega). In ko rečem, da obstaja samo en zaključek – potem lažem. Zaključek je namreč še naslednji – kot kaže, kljub skrbnemu oblikovanju mišic ženske na to enostavno ne padajo. Call me old fashioned, ampak očitno ženske bolj padajo na „substance“ – na tipe, ki lahko ponudijo kaj več, kot pa sposobnost dvigovanja 100 kilogramov ali več (običajno). In iz tega sledi še eno logično in samoumevno vprašanje: Zakaj bi potem preživljal 5 dni na teden v družbi drugih enako tupih tipov in dvigoval uteži? Odgovor, očitno nam normalnim, heteroseksualnim tipom ne bo nikoli znan?

 

Ampak tudi real fitnesaši imajo svojo uporabnost – vsi se spravijo na en kup, ponavadi k utežem, kar pomeni, da imamo potem ostali tipi, ki pridemo dejansko izgubit kakšen kilogram ter se preznojit, dovolj prostora zase. In ko rečem zase, seveda mislim predvsem na nežnejši spol. Ženske na fitnes hodijo z enako idejo kot straight moški, da malo poskrbijo za svojo telo, da izgubijo kakšen kilogram … Se pravi, da lahko potem na povprečni dan furam kolo ali tečem na napravah, zraven mene pa mogoče še kakšen tip in pa vsaj pet žensk. Pač zelo dobro razmerje, glede na to, da se tipi na drugi strani fitnesa pri utežeh lahko samo sabljajo (if you catch my drift?).

 

Moje nepopisno veselje pa seveda pride enkrat na teden, ko imamo s kolegi rekreacijo – dvoranski nogomet. Sami skulirani tipi in prave moške debate – pijača, ženske in nogomet. Po nogometu pa seveda pivo ali dva ter nogomet na TV-ju. Pač, rad imam enostavne stvari.  

 

Ženske v fitnesu so seveda tudi tema, ki ji moram nameniti nekaj besed – nisem še videl debele ženske v fitnesu – kar je malo ironično, ampak enostavno super. Ženske, ki hodijo v fitnes, že dobro izgledajo in so v večini tam samo, da ohranjajo svoj dober izgled. Za tiste ženske, ki to berete – hvala vam! Hvala za oprijete drese, športne majice z dekolteji in predvsem hvala, ker poskrbite za motivacijo meni in podobno mislečim tipom, da sploh pridemo v fitnes. Ker real fitnesaši so zelo dobra motivacija, da grem namesto v fitnes, kar direktno na pivo. Še naprej prosim skrbite za svoja čudovita telesa ter za mojo motivacijo! Hvala …

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.