Furby postal dragocenost?

Se še spomnimo Furbyjev? Tistih malih prikupnih…sovic? Hrčkov s kljuni? Karkoli so že bili, nostalgija pravi, da so prikupni in hkrati neverjetno creepy. Vsak otrok jih je hotel imeti in kmalu so se te plišaste robotske stvarce odločale, kdo je kul in kdo ne na igrišču. Potem pa smo jih brez milosti zabrisali v kleti ali podstrešja. Toda sedaj vračajo udarec.

Furby ki odpira in zapira oči
Še sedaj ne vem, ali so prikupni ali strašljivi.

Zbiralci namreč ponujajo kar nekaj denarja za te igrače. Ta novica je mnoge ljudi pripravila v to, da se skozi pajčevine prebijejo do starih škatel z igračami in v njih pobrskajo za starimi, prašnimi in verjetno pokvarjenimi Furbyji.

Stoj! Preden stečeš v klet in kličeš svojo mamo, kje tvoj stari Furby, moraš vedeti, da denar ne ponujajo za katerega koli Furbyja. Da bi Furby dosegel določeno ceno mora biti  v dobrem stanju in biti čim redkejša verzija. Klasični Furby torej odpade. Še bolj pa ceni pripomore, če je elektronska igračka v originalni embalaži, po možnosti še zapakirana.

Furby te pozdravi
Zdaj me pa že spreletava srh…

Kako pa naj vem, koliko je moj Furby vreden? Zato bo potrebno malce raziskave in primerjave z drugimi Furbyji, ki so že na prodaj na različnih spletnih straneh. Preveriti je treba redkost tvojega Furbyja, kolikšna je vrednost z ali brez embalaže in po koliko drugi prodajajo svoje Furbyje.

Človek s prstom potreplja Furbyja
Če lahko vaš Furby prikliče mavrico je verjetno vreden kar nekaj denarja. Vseeno pa rajši prej pokličite duhovnika.

Pa se sploh splača? Seveda se. Nekateri redki Furbyji se na spletu prodajajo za 500.000 ameriških dolarjev. Tako da, le pridno ometi pajčevino in odpihni prah ter se vrzi v kup starih škatel v iskanju elektronskih, robotskih igrač iz devetdesetih.

Prejšnji članekEMUI 9.1 kmalu na voljo za Honor telefone
Naslednji članekEnajsti festival In Memoriam prof. Peter Hafner

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.