Ed Sheeran, slabši kot pred leti

Pred kratkim je izdal album No. 6 Collaborations. Pred tem albume Divide, Multiply in Plus. Zraven pa še dva cdja pesmi v podobnem stilu kot No. 6. Že album Divide je na meji dobrega, saj je več komercialnih pesmi kot tistih »pravih«.

A se ti sploh sanja, o čem govoriš?

Na žalost ja. Leta 2011, ko sem začel poslušati Eda so bile njegove pesmi skoraj nepoznane. Bolj kot je postajal slaven, bolj komercialne so postajale njegove skladbe. In kolikor sem vesel njegovega uspeha, sem žalosten ker ni več kakovostnih pesmi kot so bile tiste iz prvega in drugega albuma.

Ed Sheeran med izvajanjem pesmi

Saj so najbolj predvajane pesmi na svetu

To je sicer res, ampak to je tudi vse kar je. Tudi Gangnam style je nekoč bil najbolj poslušan, a mi nihče ne bo rekel, da je to boljša pesem od katerekoli druge pravzaprav. Sam sicer pravi, da mu gredo besedila lažje iz srca ampak pač niso več tako dobra. Tudi večina »fanov« ne pozna tistih prejšnjih pesmi, sam pa se ne bom slepo pretvarjal da so nove pesmi odlične le zato ker sem fan Eda Sheerana.

A potem si fan ali ne?

Sem, a vseeno ne bom priznal, da so vse pesmi dobre. Ker pač niso. Vem, da bolj kot je bil v življenju srečen, slabše so postajale pesmi. Česar sem izredno vesel a za ceno pesmi.

Malo pozitive

Da pa ne bom samo kritiziral, priznavam da bom še vedno šel na vsak naslednji koncert v bližini in kupil naslednji album, ki bo. Vesel sem, da je končno srečen in zaljubljen. Ponosen pa tudi na vsa sodelovanja z raznimi izvajalci, čeprav mi pesmi niso všeč.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekPOZOR: Danes je zadnji dan za drugi prijavni rok na fakultete!
Naslednji članekEdini podkast žanrske fikcije v Sloveniji!

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.