Največji športno zabavni dogodek tik pred vrati!

Le še en teden nas loči do največjega športno zabavnega dogodka na naših tleh. V Ljubljano se 21. junija že peto leto zapored vrača Tušev tek barv, ki za obiskovalce pripravlja nepozabni elektronski spektakel.

Kot že tradicionalno, bo dnevno dogajanje zaznamoval tek z barvami, ki se bo pričel ob 16. uri. Štart za tekače bo na prizorišču dogajanja, in sicer Kardeljevi ploščadi. Udeleženci teka, ki bodo prejeli tudi nahrbtnik z bogato vsebino, bodo pot nadaljevali po označeni trasi, tam pa jih bodo čakale tudi postojanke s HOLI barvami. Cilj bo prav tako na Kardeljevi ploščadi, kjer pa se bo zvečer odvilo pestro nočno dogajanje.

Letos bo Tušev tek barv postregel z izjemnimi nastopajočimi, ki bodo zabavali več tisoč glavo množico.

Glavna zvezda bo Steve Aoki, ameriški DJ in glasbenik z japonskimi koreninami. Po izjemnih nastopih na največjih in svetovno znanih glasbenih festivalih kot je Tomorrowland, Ultra Music Festival, EDC Las Vegas in mnogih drugih, prihaja v Ljubljano. Znan pa je tudi po eni zelo zanimivi stvari – torti. Ja, prav si slišal! Steve med svojimi seti v množico ljudi pogosto vrže kar pravo torto. Tako med obiskovalci nikoli ne manjka plakatov z napisi: »Cake me!« Morda kakšnega zasledimo tudi na Tuševem teku barv?!

Med izvajalci bo tudi ikoničen duo Vini Vici. Izraelska DJ-a, znana po svojih psytrance ritmih, uživata podporo največjih svetovnih zvezd in polnita festivale po vsem svetu. Sta člana lestvice TOP 100 DJs, favorita Beatporta in Viberate top trance 10 didžeja, ki ju enostavno ne smeš zamuditi!

Tretji izjemen DJ, ki bo zabaval občinstvo, je DJ Felix De Laet bolj znan pod imenom Lost Frequencies. Prav gotovo vsi poznate njegovo uspešnico »Are you with me?«, ki pa je le ena izmed mnogih singlov, s katerimi si belgijski didžej utrjuje pot med najbolj uspešne izvajalce elektronske glasbe.

V Ljubljano prihaja tudi MATTN, ena izmed najbolj vročih ženskih didžejk in boljša polovica svetovno znanega DJ-a Dimitrija Vegasa. Letos bo nastopila tudi na odru Tomorrowlanda, svojo glasbo pa je vrtela tudi že v klubu Ushuaia, ki se nahaja na legendarni Ibizi.

Zvezdam svetovnega kova kar ni konca, saj je med nastopajočimi tudi Martin Jensen. Vrhunski danski DJ, ki ga je hit »Solo Dance« izstrelil med zvezde, zaseda tudi 54. mesto DJ MAG lestvice najboljših 100 DJ-jev na svetu.

Vsem omenjenim DJ-em se bo pridružil tudi Kosta Radman, eden najobetavnejših glasbenih izvajalcev na Hrvaškem. Na Tuševem teku barv je nastopil že dvakrat, letos pa za obiskovalce ponovno pripravlja nepozaben set.

Med nastopajočimi bosta tudi dva obetavna slovenska didžeja, Tim Urbanya in MOBO, ki bosta občinstvo dobro ogrela.

Vir: Tušev tek barv

Glede na to, kaj vse Tušev tek barv letos pripravlja za obiskovalce, ni nobenega dvoma, zakaj je dnevno dogajanje že razprodano. Kmalu pa bodo pošle tudi karte za nočno dogajanje, zato si jo čim prej zagotovi, če je slučajno še nimaš!

Se vidimo!

Prejšnji članekDam kri. Ti?
Naslednji članekSplača se pogledati Rocketmana

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.