”The Show Must Go On” – Rock sprektakel ob 25. obletnici slovesa od Freddieja Mercuryja

Četrtek, 17.11.2016 ob 20.00 // Hala Tivoli, Ljubljana!

Predstava se mora nadaljevati – v letu, ko obeležujemo 25 let od smrti edinstvenega Freddieja Mercuryja, frontmana kultnega rock banda Queen, se bo v četrtek, 17. novembra, v ljubljanski Hali Tivoli odvijal rock spektakel The Show Must Go On z The Bohemians (mednarodno priznan Queen tribute band), 25-članskim poljskim simfoničnim orkestrom pod vodstvom dirigenta Piotra Oleksiaka, zborom in s sopranistko Lynelle Jonsson. Pripravite se na energično, divjo vožnjo z največjimi uspešnicami enega od najbolj popularnih in ikoničnih rock bandov vseh časov!

 

Nastopajoči vam bodo pričarali bombastičen avdio-vizualni nastop z največjimi rock himnami legendarnih Queen. V letu in mesecu, ko obeležujemo 25 let od smrti kultnega frontmana Freddieja Mercuryja, bodo The Bohemians s poljskimi simfoniki z vami podoživljali čase, ko so Queen z njim na čelu osvajali svetovno občinstvo s tankočutnimi klavirskimi skladbami, večnimi rock mojstrovinami in nalezljivimi pop himnami, kot so ‘Killer Queen’, ‘Crazy Little Thing Called Love’, ‘The Show Must Go On’, ‘Bohemian Rhapsody’, ‘We Will Rock You’ in ‘We Are the Champions’.

PRVOVRSTNA GLASBA, IZKUŠENI IN ŠTEVILČNI GLASBENIKI IN BOMBASTIČEN AVDIO-VIZUALNI NASTOP!

 

Prvovrstna glasba, izkušeni in številčni glasbeniki in bombastičen avdio-vizualni nastop: ne zamudite rock spektakla ‘The Show Must Go on’ ob 25. obletnici slovesa od Freddieja Mercuryja, ki ga za vas pripravljajo The Bohemians ob spremljavi poljskih simfonikov, zbora in sopranistke.

 

The Bohemians (Rob Comber – vokal, klavir, akustična kitara, Christopher Gregory – kitara, Wayne Bourne – bobni, Kevin Goodwin – bas kitara) so se zbrali pred dvajsetimi leti z namenom poustvarjanja veličastnih Queen – od norih 70-ih preko magičnih 80-ih let prejšnjega stoletja. Sebi in svetu so želeli dokazati, kar jim je tudi uspelo, da so najbolj dinamična in razburljiva tribute skupina. The Bohemians se lahko pohvalijo z nastopi v Združenem kraljestvu, Evropi in drugod po svetu; tako na festivalih, stadionih kot v koncertnih dvoranah. Večkrat so nastopili za Klub oboževalcev Queen, slišali in videli pa smo jih tudi pri nas. Tokrat v Slovenijo prihajajo ob spremstvu poljskega simfoničnega orkestra pod vodstvom dirigenta Piotra Oleksiaka, zbora in sopranistke Lynelle Jonsson.

Orkester je bil ustanovljen leta 2000 za produkcijo musicala Evita. Evito so po Evropi predstavljali še leta, kasneje pa so nastopali tudi v predstavah in musicalih, kot so Jesus Christ Superstar, Musical Classics, Abba in Sinfonie in Fantom iz opere. Vodja in ustanovitelj je nadarjen dirigent, skladatelj, aranžer Piotr Oleksiak. Piotr Oleksiak je zaključil glasbeno akademijo v Gdansku, latvijsko glasbeno akademijo v Rigi, svoj talent in znanje pa je izpopolnjeval v Avstriji, Nemčiji in na Nizozemskem. V preteklosti je že sodeloval z mnogimi opernimi hišami, filharmonijami in gledališči, dirigiral je mnogo koncertov, gledaliških predstav in musicalov (Evita, Jesus Christ Superstar, Scrooge, From the Life of Musical Tailors, Fantom iz opere, Fire of Dance, Musical Starlight, The Gypsy Byron, Netopir, Čarobna piščal, Iolanta, Evgenij Onjegin, Nacht der Operette, Spectacular Night of Queen).

The Show Must Go On: The Bohemians (Queen Tribute Band) z zborom in orkestrom – 17.11.2016 ob 20.00 – Hala Tivoli, Ljubljana

 

Vstopnice:

Predprodaja: 22 € (do vključno 26.8.2016); 25€ oz. 15€ za otroke do 14 leta starosti (od 27.8.2016 dalje).

Prodaja vstopnic:

prodajna mesta EVENTIM in Karte24.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.