Trije veliki premierno združujejo moči v Cirkusu

Kaj nastane, ko se združita največji elektronski talent v regiji in prekaljena rockovska ritem sekcija evropskega in ameriškega dometa?
Najstnik za gramofoni in dobro impregnirana glasbenika, ki sta “harala” po sceni še preden je bil Alex zigota ali sploh v kakšnem “masterplanu”. Cveto Polak in Roman Ratej sta navduševala na velikih odrih po Evropi, Roman tudi čez lužo, poznamo ju iz zgodb od Šank Rocka do ruske evrovizijske atrakcije t.A.T.u., sta sinonim za energijo in ritem, ritem sekcija, ki deluje kot dobro naoljen stroj – zato se ju je tudi oprijelo ime Masters. Alex Meets Masters je nov medgeneracijski, multisonični live act, ki bo stresel Slovenijo in širšo regijo. Premierno pa boste lahko z njim prvič zažurali v petek 25. januarja v klubu Cirkus. Palčke, strune in gramofoni – vrhunska glasba in unikaten odrski šov, ki vas ne bo pustil hladnih. Alex meets Masters, indeed!

 

ALEX CVETKOV, gramofoni & efekti

Fetch The Vibe, Cirkus, Cr2, BluFin idr.

www.facebook.com/profile.php?id=1665241038

 

CVETO POLAK, bas

Masters / Šank Rock, Mary Rose, Amfibia idr.

official Ibanez guittars endorser

http://www.myspace.com/cvetopolak

www.youtube.com/watch?v=NY8uOu1D7Yk

 

ROMAN RATEJ, bobni

Masters / t.A.T.u., Miladojka Youneed, Devil Doll idr.

official Tama drums endorser

www.youtube.com/watch?v=T17Oo72V9SE

www.youtube.com/watch?v=SNaqTcWcejo

ALEX MEETS MASTERS – live act – premiera – Alex Cvetkov (decks & FXs), Roman Ratej (bobni) in Cveto Polak (bas) @ klub Cirkus, LJ (petek 25/1)

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.