Valentino Kanzyani danes zvečer v Ambasadi Gavioli!

Zaključni del pomladne trilogije prinaša najslajše presenečenje od vseh: Ambasada Gavioli stopa proti polnoletnosti z novim ozvočenjem!

18. maja boste lahko prvič zaplesali ob, po oblinah izolske zapeljivke ukrojeni, inštalaciji Martin Audio, ki bo odslej poganjal kri po žilah še tako zahtevnim klubskim audiofilom. Na prvo celonočno testno vožnjo pa jo bo popeljal nihče drug, kot njen legendarni rezident Valentino Kanzyani – z novim konceptom zabav za ekscentrične hedoniste.

 

Za naslovom Back to the Future se skriva ambicija po periodičnem vrtenju glasbenega časovnega stroja, v katerem si elektronska avantgarda podaja roko z glavnimi stebri Valentinovega 22-letnega ustvarjanja. Začel bo sodobno, čutno in počasi, potem pa progresivno stopnjeval tempo proti intenzivnejšim dinamičnim ritmom, ki so zaznamovali njegovo zgodnejše ustvarjanje. Vmes bo vtkal bisere, ki so bili ob nastanku tako futuristični, da jih trendi dohajajo šele z večdesetletnim zamikom, vse skupaj pa bo postavlil v primerno vizualno kuliso. Skratka, Valentino se vrača na mesto zločina, kjer bo klasičen zvok Ambasade Gavioli spojil s svojo vizijo sodobne sonične eklektike in namignil še kam nas lahko odnese v prihodnje. Seveda pa ne bo manjkala tudi glasba s pravkar izdanega Valentinovega prvega avtorskega albuma Love & gratitude, ki je izšel pri vplivni založbi Cadenza.

 

Da bo odmerek svežine res pravšnji, bo v priveeju poskrbel E/Tape, ki vas bo do jutra vodil skozi najležernejše sfere sodobnih elektronskih ekperimentov. Staro za novo – do začetka in še dlje v prihodnost. 18. maja v Ambasadi Gavioli.

 

 

All night long with

VALENTINO KANZYANI

Cadenza, JLY // www.facebook.com/djvalentinokanzyani

Kanzyanijev prvi avtorski album “Love & Gratitude” je na voljo pri Cadenzi.

 

Privee hosted by

E/TAPE

Jesus Loved You // http://e-tape.tumblr.com/

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.