Horoskop devica: Značilnosti in vse, kar moraš vedeti o Devicah

Mesečni horoskop za device
Mesečni horoskop za device Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Ko je Sherlock Holmes tik pred tem, da reši primer, se umakne v svoje miselno kraljestvo, da razčleni vsako najmanjšo podrobnost, ki jo je izsledil: madež trave na jakni, razpoka na zaslonu mobilnega telefona, ena dlaka valižanskega terierja.

S svojo nadnaravno dedukcijo detektiv v trenutku dobi rešitev. To je največja super moč Device (in njihova največja slabost): svet doživljajo skozi velikansko povečevalno steklo. Opazijo drobtine na tvojih tleh. Opazijo, kako se smejiš, ko si zaljubljen. In samo želijo pomagati, da bo njihova detajlna resničnost nekoliko boljša.

Zgrabi svoj detektivski plašč in izvedi več o osebnosti Device tukaj. Kakšne so značilnosti horoskopa Devica?

Kaj je Devičin element?

Zemlja. Energija Zemlje nas ozemlji v sedanjem trenutku, pretvarja mimobežne misli v konkretne načrte (in jim dejansko sledi). Bik, Devica in Kozorog poosebljajo zanesljivost, strukturo in pragmatizem zemeljskega elementa. Zato jih pokliči, če iščeš iskreno mnenje o zamenjavi poklica ali potrebuješ pomoč pri vložitvi davčne napovedi.

Katere so Devičine najboljše značilnosti?

Device vodi altruizem. Lahko si zamislijo boljši svet (ne glede na to, ali je to država z manj emisijami ogljika ali spalnica z več naravne svetlobe) in uporabijo svojo zemeljsko marljivost, da to uresničijo. Vsi predlogi Device – čeprav se morda počutijo vsiljivi – so ponujeni, ker resnično želijo najboljše za druge. Zato ne bodi presenečen, če ti skuhajo lonček kamiličnega čaja za tvoj napihnjen trebušček ali ti ponudijo, da pazijo na tvoje otroke (in brišejo prah z tvojih svetilk), medtem ko se odpravljaš na vikend izlet. Ko te ima Devica rada, bo zate premaknila goro, in ko se ji boš poskusil zahvaliti, se bo pošalila: “Oh to? To ni bilo nič.”

peru, woman, old
Foto: lauraelatimer0 iz Pixabay

Katere so Devičine najslabše značilnosti?

Devica je rdeče urednikovo pero, ki lebdi nad vesoljem, ki je v osnovi pomanjkljivo. Ideja, da Devica preprosto ne more popraviti vsega, jih bo zlahka – in pogosto – razočarala. V najslabšem primeru Device to razočaranje usmerijo proti sebi; zemeljska znamenja se držijo nemogočih standardov in lahko trpijo za sindromom prevaranta. Čeprav poskušajo ohraniti red (glej: zlikane rjuhe), se mora Devica naučiti, da je življenje neurejeno. In to je tisto, zaradi česar je zanimivo.

Katere so najboljše kariere za Devico?

Ker niso nore na soj žarometov (razen če seveda niso Beyoncé, ampak tudi ona se rada drži zase), boš ugotovil, da Device neutrudno delajo v zakulisju, se lotevajo novih projektov in ponujajo pomoč pri tvojem. Če Devica kar koli naredi, mora to storiti na pravi način (tudi če ji to skrajša čas spanja). Zaradi kariere z višjim namenom je vse vredno. Znanstveno raziskovanje, novinarstvo, prehrana, urednikovanje, socialno delo in poučevanje pritegnejo Devičino natančno oko in njeno željo po služenju drugim. Če v pisarni opaziš pridno Devico, ji povej, da je v redu, če prosi za pomoč. (In nato ji to ponovi, saj prvič ne bo dojela.)

camera, aperture, digital camera
Foto: Shutterbug75 iz Pixabay

Kakšna je Devica kot prijateljica?

V orbiti Device ne boš našel nobenih vpadljivih, površnih prijateljstev. Seveda bo Devica pustila jedrnato pripombo pod tvojim Instagram selfijem, vendar te bo poklicala in vprašala, kako je potekal tvoj intervju takoj zatem. Pomočniki po srcu, najboljši prijatelji zodiaka se ne bodo ustavili, da bi se počutil globoko cenjenenega. Devica je glavni načrtovalec zabave za tvoj rojstnodnevni soirée, tvoje naročilo burrita ima zapisano v spomin in se ne boji dati nekaj resničnih nasvetov (še posebej, če niso tisto, kar želiš slišati).

Kakšna je Devica kot partnerica?

Če bi imele Device jezik ljubezni, bi bilo to, da se spomniš, da hrepenijo po 72-odstotni temni čokoladi s slanimi mandlji, obožujejo modre hortenzije in v deževnih dneh poslušajo Alanis Morsette. Majhne podrobnosti so pot v Devičino srce. In brez težav bodo očarale svojo pot v tvoje. Ko se Device odprejo, so znane po svoji jedki duhovitosti, ki te zvabi v igrive debate in domiselne kaj če. Toda za vsemi šalami stoji premišljen partner, ki je neverjetno občutljiv na tvoje potrebe. Če si sposoben odkljukati vsa (zelo specifična) polja Device, boš pridobil zvestega spremljevalca, ki iz tebe izvabi najboljše.

couple, love, outdoors
Foto: NoName_13 iz Pixabay

Katere so Devičine skrite lastnosti?

Medtem ko ima Devica znane visoke standarde, so tudi (napačno) označene kot zahtevne za vzdrževanje. Namesto tega zemeljska znamenja hrepenijo po preprostosti in so globoko povezana z naravnim svetom. Device so iznajdljive. Lahko jih ujameš, kako ročno sestavljajo knjižno polico, delajo zdravila iz sivkinih izvirov in svojemu otroku spletajo zimsko kapo. Stvari, kupljene v trgovini, so tako ali tako precenjene.

Zvezdniki v znamenju Device

Čeprav je bila mati Terezija, dobesedna svetnica, v resnici Devica, obstaja tudi veliko spolnih simbolov Devic, vse nenavadne z določenim je ne sais quoi: Keanu Reeves, Cameron Diaz, Jeremy Irons, Richard Gere, Macaulay Culkin, Peter Falk, Salma Hayek in Colin Firth; tu so tudi uporniški Amy Winehouse, Freddie Mercury in princ Harry; neprimerljiva Beyoncé; neustrašni ustvarjalci, kot sta Tim Burton in Stephen King; zagonetni in prilagodljivi Bill Murray; zabavna Melissa McCarthy in John Mulaney; kot tudi ameriške ljubljenke Alexis Bledel, Blake Lively in Keke Palmer.

freddie mercury, singer, entertainer
Foto: 12019 iz Pixabay
Prejšnji članekPonavljajoči se udarci z glavo povzročijo CTE
Naslednji članekIce on Fire z novim albumom: Zaplešimo z njimi (INTERVJU)

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.