Horoskop 101: Vse kar moraš vedeti o Dvojčkih 

Mesečni horoskop za dvojčke
Mesečni horoskop za dvojčke Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Dvojček horoskop značilnosti. Če se ne moreš prebiti skozi ta stavek, ne da bi pokukal na internet, se zagledal v oblake ali se spraševal, kje si pustil ključe, je verjetno, da si po horoskopu Dvojček. Značilnosti so zanimiva stvar, kajne? Seveda se naši zračni prijatelji trudijo ostati osredotočeni na nalogo, a dan ima samo 24 ur (in toliko možnosti). Kameleoni zodiaka se vedno prilagajajo situacijam ali skupinam, ki jih obdajajo, zaradi česar jih je težje opredeliti kot večino znamenj. Preberi nadaljevanje prispevka, da enkrat za vselej razvozlaš izmuzljivo osebnost Dvojčka. 

Kaj je Dvojčkov element? 

Zrak. Tako kot vetrič, ki pleše okoli nas, je um zračnega elementa vedno v gibanju. Za tiste, rojene v zračnih znamenjih (Vodnar, Dvojček in Tehtnica), obstaja težnja, da se izgubijo v mislih, namesto da bi se posvetili dejanjem. To pomeni briljantne ideje na eni strani in tesnobo zaradi pretiranega razmišljanja na drugi strani. 

Katere so najboljše značilnost dvojček horoskopskega znaka?

Dvojčki nas opominjajo, da na svet gledamo z otroško radovednostjo. Od analitične psihologije do izdelave mila imajo ti intelektualni misleci neizprosno žejo po znanju in novih izkušnjah. Medtem ko bi tvoji nedeljski načrti morda vključevali sproščanje na najbližjem kavču, te bo pametni Dvojček prepričal, da obiščeš muzej sodobne umetnosti, plezaš in se preizkusiš v lončarstvu – vse to pred poldnevom. Te bežne fascinacije zagotavljajo, da ti z Dvojčkom nikoli ne bo dolgčas. 

books, shelves, door
Foto: ninocare iz Pixabay

Katere so Dvojčkove najslabše značilnosti? 

Dvojčki želijo izkusiti vse, kar življenje ponuja, toda ta raztresen znak ima težave s stabilnostjo in predanostjo. Z lahkoto se zgodi, da ti pozabijo pomagati pri selitvi, da občutno zamudijo na kosilo ali pa ne preberejo tvojih stotih sporočil zato, ker so se popolnoma prepustili vznemirljivemu političnemu dokumentarcu. Ta mentalna neorganiziranost se za prijatelje in družino, ki želijo računati na Dvojčka, bere kot nezanesljivost (ali še huje, apatijo). Če ni previden, lahko Dvojčkova nestabilna narava pomeni izgubo globokih, izpolnjujočih partnerstev. 

Katere so najboljše kariere za Dvojčka? 

Dvojčkova energija se lahko prevede v pomanjkanje pozornosti na delovnem mestu, zato so ti znaki najprimernejši za kariere z veliko raznolikostjo in mentalno simulacijo. Komunikacija je največji dar Dvojčka, ki jo lahko prečudovito izrazi v obliki umetnosti, pisanja in govora. Poezija, videografija in pisanje pesmi bodo prikazali Dvojčkovo ustvarjalnost, medtem ko se novinarstvo osredotoča na radovedno naravo znamenja. Poleg tega je poučevanje zaradi Dvojčkovega ostrega intelekta in večne ljubezni do učenja naravna poklicna izbira. 

glasses and books at the classroom table while teacher writing on a blackboard
Foto: alexeyrumyantsev iz iStock

Kakšen je Dvojček kot prijatelj? 

Tvoj prijatelj Dvojček, ki je vzkipljiv in odprt, je pripravljen na vsako pustolovščino (še posebej, če gre za idejo v zadnjem trenutku). In medtem ko se bo z veseljem strinjal s tvojimi načrti za skok s padalom, Dvojček prav tako veselo razpravlja o vzhodni filozofiji v kavarni za vogalom. Ker lahko tako jasno vidi tvojo perspektivo, je Dvojček med najmanj obsojajočimi znamenji v zodiaku. Počutil se boš popolnoma lagodno, če boš Dvojčku povedal skoraj vse, v zameno pa lahko pričakuješ popolno sprejetje. 

Kakšen je Dvojček kot partner? 

Kljub govoricam (s strani tistih, ki so postali žrtev Dvojčkovega tavajočega očesa), so ti nestanovitni znaki v resnici sposobni dolgotrajnih odnosov. Dvojček bo potencialne partnerje očaral s svojo duhovitostjo in magnetizmom (pazite na ta nagajiv nasmešek) in bo na koncu tudi sam izbral partnerja, ki ga bo očaral. Zvestoba bo zlahka prišla do tistega, ki bo kos Dvojčkovi intelektualnosti. Tisti, ki so povezani z zračnim znamenjem, lahko pričakujejo lahkotnost in spontanost na vsakem koraku – Dvojčki so vešči vnašanja novosti v celo najdaljša razmerja. Samo pazi, da ga ne poskušaš nadzirati: srečen Dvojček je tisti, ki svobodno raziskuje svoje interese, ne da bi bil vezan na urnik ali zahteve nekoga drugega. 

Family vacation: young parents enjoy bonding with little son camping in woods travel on caravan rv car. Happy mom and dad have fun outdoor camper trailer with kid on sunset. Recreation relax concept
Foto: Yuri Marchenko iz iStock

Katere so Dvojčkove skrite lastnosti? 

Dvojčka so že dolgo označevali kot dvoličnega, a njegovega razumevanja dveh različnih stališč ne gre odpisati kot plitkost. Tako kot znamenje hitro posrka ideje okolice, hitro zaužije tudi čustva drugih. Ko se Dvojček pogovarja s prijateljem, sodelavcem ali celo neznancem, se lahko resnično postavi v kožo te osebe. To natančno razumevanje služi kot skrivno darilo: empatija. Občutljivost tega znaka mu omogoča, da se tesno poveže s prijatelji in jim posreduje modrost in nasvete, ko jih najbolj potrebujejo. 

Zvezdniki v znamenju horoskopa Dvojček 

Simbol tega znamenja mu pogosto daje slabo oceno v smislu, da ima »razcepljeno osebnost«. Toda v resnici Dvojčki nimajo le dveh plati, temveč imajo neskončno strani. Torej seveda je bil Walt Whitman, ki je zapisal: »Ali si nasprotujem? / Prav dobro torej, nasprotujem si. / (Velik sem, množice zajemam)« Dvojček.

Drugi Dvojčki so pisatelji Allen Ginsberg, dr. Cornel West, Joyce Carol Oates, Salman Rushdie, Arthur Conan Doyle in Ralph Waldo Emerson; brezčasni in izraziti igralci Nicole Kidman, Morgan Freeman in Sir Ian McKellan; slavni rokenrol zvezdniki Stevie Nicks, Bob Dylan, Prince in Paul McCartney; besedni ustvarjalci Lauryn Hill, Tupac Shakur, Notorious B.I.G. in Kendrick Lamar; nagajivi in nespoštljivi izvajalci Helena Bonham Carter, Isadora Duncan, Gene Wilder, Isabella Rosellini in Mike Myers; ikone svojega časa Judy Garland in Marilyn Monroe; igralski aktivistki Laverne Cox in Natalie Portman; vizionar Frank Lloyd Wright; in nekaj predsednikov, vključno z JFK. Dvojčki res zmorejo vse. 

marilyn monroe, art, draw
Foto: DayronV iz Pixabay
Prejšnji članekOdprt je razpis za štipendije na Japonskem
Naslednji članekNajvečkrat izposojene slovenske knjige leta 2022

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.