HOROSKOP 15. september-15. oktober

Horoscope zodiac circle with divination dice. Fortune telling and astrology predictions concept, magic rituals and exoteric experience
Foto: neirfy iz iStock

OVEN

V drugi polovici septembra bodo vaša glavna misel izpiti, ki jih do sedaj niste opravili. Napolnite se z motivacijo, upajte na nekaj sreče in dosegli boste uspeh, ki si ga želite, saj se glede na vaš samozavesten karakter težko soočate z negativnimi rezultati. Vsekakor si boste zaslužili zabavo s prijatelji, vendar pazite, da ne pogledate pregloboko v kozarec, saj bi si lahko s tem povzročili določene nevšečnosti. V prvih dneh oktobra boste počivali.

BIK

Septembrski dnevi bodo namenjeni pohajkovanju po zabavah in druženju. Dobro pa bi bilo razmisliti tudi o obveznostih, ki vas še čakajo in ste jih nekako postavili na stranski tir. Zvezde vam bodo nudile oporo še posebej tam, kjer najmanj pričakujete, zato se nikar ne bojte skočiti in tvegati. Veliko pozornosti boste namenili svojemu telesu in bolj zdravemu načinu življenja, saj se v zadnjem času ne počutite najboljše, ker ste pretiravali z nezdravo hrano.

DVOJČKA

Nekoliko ste utrujeni, vendar se počasi vračate na stare tirnice svojega dobrega počutja in vaše pozitivne energije, s katero boste svojo družbo v drugi polovici meseca več čas spravljali v dobro voljo. Nekdo vam bo zaupal skrivnost, ki bi jo bilo dobro obdržati zase. V prvih dneh oktobra se boste ukvarjali s formalnimi zadevami, povezanimi s študijem. Vaše odločitve, sprejete v tem obdobju, bodo premišljene in modre, vi pa zadovoljni in sproščeni.

RAK

Zadnji dnevi v septembru bodo polni zabave in smeha. S prijatelji boste podoživljali lepe trenutke, ki ste jih doživeli v poletnih mesecih. Izvedeli boste prijetne novice, ki vas bodo spomnile na nekoga iz preteklosti, ki vam je veliko pomenil. Čustvene zadeve se bodo začele urejati počasi in intenzivno, imeli boste občutek, da vas ljubljena oseba vzpodbuja in spoštuje, vendar si boste zaželeli nekaj več romantike in vznemirljive strasti.

LEV

Veselili se boste trenutkov, ki jih boste po napornem učenju in opravljanju izpitov preživeli s partnerjem. V odnosih boste začutili nekaj napetosti, ki jo boste lahko sprostili s skupinskimi športi, vendar pazite, da ne boste preveč nerodni, saj vam planeti nakazujejo nekaj zmede. Neodločni boste v povezavi z določeno študijsko zadevo, kjer bi bilo morda dobro za nasvet vprašati nekoga, ki je mojster v teh zadevah in vas bo pravilno usmeril.

DEVICA

V zadnjih dneh septembra boste veliko razmišljali o iskreni ljubezni, ki si jo želite že nekaj časa. Lahko se vam zgodi, da se po neumnosti zapletete v kakšno avanturo, povezano z zabavo in ponočevanjem. Oktobrski čas bo prinesel veliko pozitivnih rezultatov, povezanih s študijskim področjem. Če ste v zagati, se boste kmalu osvobodili in rešili zadeve s pomočjo prijateljev ali sorodnikov. Nekdo vam pripravlja manjše presenečenje, ki ga boste veseli.

TEHTNICA

Sonce, Merkur in Venera v vašem znamenju vas bodo v drugi polovici septembra vzpodbujali in motivirali na vsakem koraku. Imeli boste energijo, da opravite s študijskimi obveznostmi, s katerimi ste zaostajali. Obetajo se vam lepe ocene, ki bodo povod za zabavo v večji družbi. Udeležite se kakšnega odštekanega koncerta, še posebej tisti, ki ste samski, saj lahko spoznate svojo sorodno dušo čisto po naključju. Oktober bo sproščen in primeren za zaslužek.

ŠKORPIJON

Druga polovica septembra vas bo popeljala v nekoliko napeto stanje, saj še vedno niste sigurni, kako se bodo obrnile zadeve na študijskem področju. Dobro bi bilo, da se pozanimate o vseh formalnostih, da ne boste zaradi neprespanih noči česa slučajno izpustili ali zamudili. Vaše misli v prvi polovici oktobra bodo usmerjene v počitek in iskanje sorodne duše, če ste še samski. Vezani boste s partnerjem veliko pohajkovali in iskali globino.

STRELEC

Proti koncu septembra vam bo nekdo od prijateljev želel predstaviti zanimivo osebo, ki bi lahko imela v kasnejšem obdobju pri vas pomembno, zanimivo vlogo. Nikar ne bodite tako zadržani in sramežljivi. Če se ne boste soočili, ne boste vedeli. V prvih dneh oktobra boste študij nekoliko odmislili in se prepustili bolj sproščenim zadevam. Na vidiku je tudi potovanje, katerega bi se bilo najboljše udeležiti v večji družbi, saj vam tako zagotovo ne bo dolgčas.

KOZOROG

Vaša hladnost se počasi umika vstran. Prišli boste do zaključka, da nujno potrebujete spremembo frizure in garderobe, vendar v tem afektu nikar ne pretiravajte, da ne boste na koncu ostali nezadovoljni, s prazno denarnico. Raje pomislite, da je morda potrebno le spremeniti kakšen miselni vzorec. Na ljubezenskem področju so pred vami novosti, partner pa bo težko razumel in sprejel vaše ponočevanje in žuriranje s prijatelji.

VODNAR

Če ste končali z vsemi študijskimi obveznostmi, je sedaj čas, da si vzamete kakšen dan oddiha in se odpravite na izlet. S seboj vzemite prijatelja, ki vas vedno nasmeji in razvedri. Na takšen način si boste nabrali dovolj energije za nove študijske podvige. V oktobru vas bo dobesedno razganjalo. Povsod boste želeli biti prisotni, vedno boste pripravljeni na zabavo in v večini noči boste zadnji, ko bo treba oditi domov. Pazite pa, da zaužijete več vitaminov.

RIBI

Spremembe, za katere ste se odločili pred kratkim, ne bodo priletele na plodna tla, saj vam je pravo študentsko življenje preveč pisano na kožo in v njem preveč uživate, da bi karkoli izpustili. Vsaj drugo polovico septembra namenite učenju in skrbi, da opravite vse izpite, saj boste v nasprotnem primeru čutili razočaranje še več mesecev. Tisti, ki pa ste že zaključili, se boste posvetili opazovanju oseb nasprotnega spola in občasnemu osvajanju.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.