HOROSKOP 15. OKTOBER–15. NOVEMBER

Mesečni horoskop
Mesečni horoskop Foto: sarayut iz iStock

OVEN

V oktobrskih dneh se boste navajali na nov tempo in predavanja, ki bi jih v hladnih jutrih najraje preskočili. Poskusite se bolj zdravo prehranjevati in več gibati, saj se boste v tem primeru lažje osredotočili na študijske obveznosti. Tisti, ki še niste v polnem zagonu, se boste udeleževali zabav in si življenje zapolnili z novimi poznanstvi, ki lahko, če boste odprti za nasprotni spol, pripeljejo celo do pričetka prijetnega razmerja.

BIK

V zadnjih dneh oktobra boste imeli občutek, da ne živite tako kot bi si želeli. Retrogradni Jupiter v vašem znamenju vam prinaša nekaj nezadovoljstva in občutkov povezanih z vašim osebnim življenjem. Morda je čas, da si privoščite nekaj adrenalina ali pa ples do jutra, da se odklopite od vaših obveznosti. V novembrskih dneh se bo vaše počutje ponovno prestavilo na točko zadovoljstva, takrat se lotite tudi pomembnih opravil.

DVOJČKA

Prijatelj bo potreboval vašo pomoč in nasvete, zato si ob koncu oktobra vzemite nekaj časa zanj in se poglobite v njegove težave, ki se vam niti ne bodo zdele tako velike. Na ljubezenskem področju boste na študentskih zabavah spoznali osebo, ki se vam bo vtisnila globoko v srce, vendar bo za globlji odnos potrebno še nekoliko počakati, da se ljubezen med vama razvije v celoti. Zažareli boste od sreče!

RAK

Vaša čustva bodo v zadnjih dneh oktobra nekoliko razdvojena. Pogrešali boste nekoga iz preteklosti, čeprav ste se sami odločili za prekinitev, saj vam svoboda in zabave pomenijo več kot pa resno razmerje, kjer se je potrebno prilagajati. V prvi polovici novembra se boste začeli spopadati z zaostalimi obveznostmi in loviti roke za izpite, ki bi se jim najraje, če bi bilo možno, izognili. Kljub temu se soočite z njimi, saj se vam nakazuje sreča!

LEV

V preostanku oktobrskih dni se bo Mars nahajal v vašem znamenju in dvignil vašo samozavest ter zmožnost, da nekoga prepričate celo v nenavadne zadeve. Jutra bodo nekoliko zaspana, tako da boste večkrat preskočili kakšne zgodnje predavanje, kar ni v vaši navadi, saj želite biti vedno na tekočem z informacijami. Tudi iz razloga, da lahko v družbi vedno odgovorite na vsako vprašanje, ki ga kdo postavi.

DEVICA

Slaba volja bo počasi odkorakala vstran in vi se boste v zadnjih dneh oktobra končno počutili pripravljene na nove podvige in dosego svojih ciljev. V pomoč vam bo tudi prijetna energija, povezana z osebo nasprotnega spola, ki vas bo vznemirjala v realnosti in v vaših sanjah. V novembru vam zabave ne bodo najbolj dišale, raje se boste enkrat za spremembo usmerili domov, v vaše okolje.

TEHTNICA

Obveznosti, s katerimi ste opravili v zadnjem času, vam bodo še nekaj časa dvigovale samozavest. Pohvala vam bo godila in vas vzpodbujala. Ne pozabite pa na ljubezen in osebo, ki ste ji že nekaj časa nazaj obljubili srečanje, do katerega lahko pride v prvih dneh novembra. Vašim prijateljem ne bo najbolj jasno, kaj se dogaja z vami, da ste tako zamišljeni in zasanjani. Razložite jim, da ste enostavno zadovoljni.

ŠKORPIJON

Oktobrski dnevi vas usmerjajo k drugačnosti in poglobljenemu razmišljanju. Zasebno ste se za veliko spremembo v sebi že odločili, vprašanje je le, kdaj boste zbrali dovolj poguma za pomemben korak. Ne smete pa pozabiti, da s tem ne odločate samo o svoji usodi. Študijske obveznosti boste v novembrskih dneh postavili nekoliko na stran, saj vas bo Sonce v vašem znamenju spodbujalo k sproščenemu vzdušju.

STRELEC

Vihravost, ki se bo pojavljala v zadnjih dneh oktobra, vas bo pripeljala do rezultatov, ki vam ne bodo najbolj všeč. Potrebno bo spremeniti svoje načrte in plan dela, povezan z učenjem za prihajajoče izpite. Preganjale vas bodo negativne misli, povezane s strahom pred neuspehom, vendar se boste hitro dvignili, kot je v vaši navadi. V novembru pojdite ven, družite se, pazite le, da ne boste pretiravali z alkoholom.

KOZOROG

Vaša trma v zaključku oktobra ne bo poznala meja. Vztrajali boste pri svojem, še posebej kar se tiče prijateljskih odnosov. Morda je čas, da se brezskrbno posvetite situacijam, ki se vam ponujajo in nekoliko manj analizirate. Tisti, ki ste v razmerju, se boste v prvih dneh novembra veliko družili s svojo ljubljeno osebo in se usmerili proti poglobitvi odnosa. Za samske še ni prišel tisti pravi, ugoden čas.

VODNAR

Čeprav vam hladna jutra niso pisana na kožo, se odločite in se udeležite predavanj, saj bi lahko zamudili nekaj pomembnega. Sošolci vam bodo v oporo, še posebej pri predmetih, za katere nimate svojih zapiskov. Zberite pogum in pojdite do profesorja, boljše se boste počutili. Čustva bodo aktualna šele v novembrskih dneh, ko boste ugotovili, da o nekomu od prijateljev zelo veliko razmišljate, v smeri poželenja.

RIBI

Strahovi, povezani z izpiti so za vami. Še vedno vas bo sledil dober občutek, povezan z jesenskim obdobjem, vendar se nikar ne zapustite, saj se vam lahko v zelo kratkem času naberejo številne obveznosti. V začetku novembra bo prisotne nekaj labilnosti, povezane s čustvi do osebe, ki vam je v preteklosti veliko pomenila. Samskim se na zabavah obeta simpatična osebica, ki bo ogrela vaše srce in vas vodila v topel objem.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.