Horoskop – oktober 2017

OVEN

V zadnjih dneh oktobra vas bo z Venero v tehtnici čakal pomemben sestanek, ki se ga zagotovo morate udeležiti. Pomembno bo, da ustvarite stik z določenimi ljudmi, ki vam bodo v prihodnosti priskočili na pomoč. Na študijskem področju v novembrskih dneh ne boste ravno najboljše motivirani, kar bodo opazili tudi sošolci, ki bodo brez besed odreagirali po svoje. Nikar ne bodite tako neprilagodljivi. Več motivacije in zagona za učenje se vam nakazuje v zadnjih dneh novembra.

 

BIK

V zadnjih dneh oktobra boste s Soncem v škorpijonu bolj stabilni in umirjeni. Nakazuje se družinski sestanek, kjer boste postavili nova pravila, povedali boste tudi svoje želje in pričakovali njihovo uresničitev. Nekaj se vam bo zelo zavleklo, kar vas bo razjezilo. Najbolj vas vznemirja, da so ljudje okoli vas nezanesljivi. Manjka vam energije, zato se boste spuščali v manjše konflikte. Boljše obdobje se vam nakazuje v mesecu novembru, ko bo skoraj vse tako, kot ste si zamislili.

 

DVOJČKA

Posvetite se v zadnjih dneh oktobra, ko bo na sporedu vroča zabava, svojim prijateljem, ki vas pogrešajo. Kljub natrpanemu urniku bi vam moralo ostati nekaj časa, ki ga lahko izkoristite za pogovor ali romantiko. Nervozni ste, odzivate se na vsako besedo in dovoljujete, da vas spravljajo iz tira. Potrebujete več počitka, več svežega zraka in trenutkov samo zase, česar boste deležni v prvi polovici meseca novembra, ko boste znali sebe postaviti na prvo mesto in enostavno uživati.

 

RAK

Prekomerno se obremenjujete z zadevami, ki jim ne bi smeli pripisovati velikega pomena. Kmalu se bo izkazalo, da je treba le še malce počakati na prave korake. Druga polovica oktobra s soncem v škorpijonu bo za vas pozitivna prelomnica, saj bo znanec končno popustil  in se strinjal z vami. Samski boste v sredini novembra srečali osebo, ki vam je sicer podobna, vendar potrebuje veliko nežnosti in romantike. Vezani boste sproščeno uživali v objemu svojega partnerja.

 

LEV

V odnosu z ljubljeno osebo so v drugi polovici meseca oktobra nakazane možnosti, da z Venero v tehtnici doživita nekaj lepih trenutkov. Prisluhnite osebi, ki jo imate radi. Zelo naklonjeni vam bodo tudi prijatelji. November, ki je pred vami, prinaša nekaj trdnega in zdelo se bo, da nič ne more zamajati vajinega odnosa z osebo, ki vam je najbolj pri srcu. Sicer pa kljub vsemu ostanite na preži in se pogovorite o stvareh, ki vam že nekaj časa povzročajo manjše napetosti in težave. Ne pozabite tudi na seminarske naloge.

 

DEVICA

Sonce v škorpijonu bo v zadnjih dneh oktobra podpiralo vašo taktičnost na študijskem področju. Veliko bo priložnosti za to, da se izpostavite in poskrbite za napredek, po katerem hrepenite že nekaj časa.  Ljubezensko srečanje bo v začetku novembra vznemirljivo, toda prav ta vulkan čustev vam bo neverjetno všeč, saj se počutite prazno. Soočili se boste spontano in zato bo tudi izid presenetljivo dober. V novembrskih dneh se pripravite na popolnoma nove, zanimive priložnosti.

 

TEHTNICA

Nekaj več dela boste imeli v drugi polovici oktobra v odnosih z domačimi. Uporabite to voljo za to, da se premaknete in naredite stvari, s katerimi že res predolgo odlašate ter vas bremenijo. Nikar se ne smilite sami sebi, saj si s tem ne delate nič dobrega. Izredno zamišljeni in zasanjani boste v prvi polovici novembra. Opažate, da se nikakor ne morete zbrati in sprejeti ključne odločitve, povezane s študijem. Pazite, da ne bodo opazili vaše labilnosti in jo izkoristili sebi v prid.

 

ŠKORPIJON

Ne glede na ugodne vplive planetov, ki vas spremljajo v drugi polovici oktobra, še vedno niste povsem zadovoljni z doseženimi rezultati na področju študija. Poiščite osebo, ki vam je vedno nesebično stala ob strani. Rezultati napredka na osebnem področju so v fazi, ki vam ustreza. Vse skupaj bo temeljijo na razmisleku in dobro postavljenih temeljih. Veselje je pred vrati, še posebej v prvi polovici meseca novembra, ko se boste veliko več sproščeno smejali in zabavali.

 

STRELEC

Sedaj je pravi čas za konkretne cilje, o katerih sanjarite že nekaj časa. Potrebno je zbrati pogum in narediti stvari, ki bodo v drugi polovici oktobra izboljšale kvaliteto vašega življenja. Tokrat vam bo odleglo, saj se vam ne bo treba preveč truditi v zgodbi, ki vam očitno ni pri srcu. Z lahkoto se boste z nekom spoznali in spustili v zanimiv in razigran pogovor. Prvi dnevi v novembru samskim prinašajo nove, vznemirljive priložnosti, ki vas bodo razvedrile in vam povrnile upanje.

 

KOZOROG

Ostalo vam bo še veliko obveznosti, toda nikakor se ne morete osredotočiti na tisto, kar je v tem trenutku pomembno. Ovirajo vas mešana čustva v povezavi s partnerjem. Ne silite v zadeve, ki jim trenutno niste kos, saj si boste pričarali razočaranje. Nepripravljenost partnerja, da odpreta stare rane, ne bo v prvih dneh novembra prinesla nobenih pravih rezultatov. Jesenske zabave vas bodo vabile, vendar se malce nadzirajte, da se ne boste zaradi prevelike količine alkohola osramotili.

 

VODNAR

V drugi polovici meseca oktobra boste na področju izobraževanja z Merkurjem v škorpijonu zelo zaposleni. Lotilo se vas bo navdušenje nad novim projektom. Preverite najprej, če za ta projekt obstaja dovolj zanimanja, saj morda ciljate previsoko. Nikakor nimate dovolj potrpežljivosti za najtežje opravke, ki se bodo vrstili. Premislite o pomembnem srečanju, na katerega se morate dobro pripraviti. Ljubezenske zadeve bodo zacvetele v mesecu novembru, ko boste veliko bolj sproščeni.

 

RIBI

V drugi polovici meseca oktobra boste z vsemi silami branili tisto, kar želite. Nadaljuje se zgodba, v kateri bo veliko več neznanega, kar vam ne bo ravno pisano na kožo. Spremljala vas bo dinamična energija in z lahkoto boste v prvi polovici novembra sledili vsem obveznostim. Planetarni vplivi vam bodo naklonjeni v ljubezni, kjer pa ne bo čisto tako, kot ste si zamislili. Potrebno bo vložiti več energije in se o vsem skupaj bolj odprto in iskreno pogovoriti.

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.