Idealen poklic glede na tvoje astrološko znamenje, 2. del

Astrološki simboli

Tehtnica (23.9. – 22.10.)

Tehtnice so po svoji naravi miroljubne in diplomatske, kar jim daje odlične pogoje za delo na področju mednarodnih odnosov. Cenijo izraznost, umetnost in svobodo izražanja, zato so mnoge osebe rojene v znamenju tehtnice uspešni igralci, plesalci in glasbeniki. Občutek za estetiko in eleganco, ki ju premore tehtnica sta glavni odliki, potrebni za poklic modnega oblikovalca.

Škorpijon (23.10. – 21.11.)kirurginja

Osebe rojene v znamenju škorpijona veljajo za pravične in odločne, zato so poklici kriminalista, policista ali sodnika so kot naročeni zanje. Ker so zaupanja vredni, se odlični psihologi in kirurgi.

Strelec (22.11. – 20.12.)

Strelci so svobodomiselni in neodvisni, zato se znajdejo v filozofskih, odvetniških in političnih poklicih. Odlikuje jih resnicoljubnost in pravičnost, zato so odlični sodniki in redarji.

Kozorog (21.12. – 19.1.)

Osebe rojene v znamenju kozoroga so velikokrat uspešni podjetniki in bančniki, saj so sestanek arhitektovvztrajne, odgovorne in nepopustljive. Občutek za dizajn in natančnost jih zanaša v arhitekturo in notranje oblikovanje. Kozorogi so vajeni trdega dela in počasnega, vendar vztrajnega napredovanja proti vrhu, zato potrebujejo zaposlitev, kjer lahko napredujejo in si ustvarijo status: policija, industrija, politika.

Vodnar (20.1. – 18.2.)

Vodnarji so po duši naravoslovci. Privlači jih tehnologija in znanost. Radi raziskujejo in so avanturistični, velikokrat so popotniki. Veliko jim pomeni dobrodelnost in skrb za sočloveka, zato so pogosto zaposleni kot medicinske sestre, reševalci, socialni delavci in prostovoljci.

Ribi (19.2. – 20.3.)fotografinja

Osebe, rojene v znamenju ribi, imajo dobro razvito intuicijo, zato se zaposlujejo kot detektivi, psihiatri in novinarji. Najdemo jih tudi v poklicih, kot so: fotograf, slikar ali grafični oblikovalec, saj so ustvarjalna, sanjava bitja z bujno domišljijo.

Če nisi našel svojega znamenja, ga poišči v prvem delu.

Prejšnji članekSubvencionirani jezikovni tečaji za študente v stiski
Naslednji članekAli lahko pojemo stres?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.