Mesečni horoskop: November 2023

Mesečni horoskop
Mesečni horoskop Foto: sarayut iz iStock

Mesečni horoskop novembra je namenjen zvezdam, pravim in simboličnim. November v zvezdah kaže na zabavo epskih razsežnosti, vendar le, če se lahko dokažeš, ko gre Saturn neposredno in se moraš prebiti skozi vročo sezono Strelca, ne da bi se obregnil ob nekoga, ki ga imaš rad. Kaj za tvoj znak horoskopa prinaša mesečni horoskop novembra 2023?

Mesečni horoskop Oven

November te spodbuja, da neguješ svojo blagovno znamko samozavesti, Oven. Ko se retrogradnost Saturna konča, si motiviran, da »sanje« odstraniš iz svojega sanjskega cilja tako, da ga uresničiš. Odnosi so v središču pozornosti z Venero v tehtnici, kar krepi zaupanje in odprtost. Mlada luna v Škorpijonu poudarja intimnost; poskrbi, da boš svoje želje sporočil pristno. Pazi se pokroviteljskih opazk z Merkurjem v Strelcu, vendar se ne izogibaj postavljanju zase. Sezona Strelca lahko prinese stres z družino, potovanji in denarjem, vendar ne pozabi, da ti ni treba kupiti ničesar in se lahko odpoveš vsemu. Če vidiš sorodnike, ko Mars vstopi v Strelca, pametno izbiraj svoje debate. Zvezde so spet lačne drame.

Mesečni horoskop za ovne
Mesečni horoskop za ovne Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop Bik

Zvezde res želijo, da imaš epski november, Bik, vendar moraš nekaj dati, da bi nekaj prejel. To morda pomeni, da moraš imeti intenziven pogovor, vendar verjamemo vate. Pripravi se na pretrese v družbenem krogu, ko bo Saturn končal svojo retrogradnost. Pusti lažne prijatelje in se ne boj oziranja nazaj. Čeprav se zvezde morda slišijo ostro, ko te kličejo, te hkrati spomnijo, da si vedno svoj najstrožji kritik. Ta mesec se ne pozabi razvedriti in biti prijazen do sebe. Ne poskušaj biti nekaj, kar nisi. Nikogar ne boš preslepil in to te ne bo osrečilo.

Mesečni horoskop za bike
Mesečni horoskop za bike Foto: AlejandroSalas on Pixabay

 

Mesečni horoskop Dvojčka

November te izziva, da uravnotežiš poslušanje in se uveljaviš, če želiš še naprej videti rast v svojih odnosih. Zvezde poudarjajo pomen spanja, saj počitek povečuje produktivnost, kljub temu, da se pogosto počutiš kot zajček. Zaupaj nam, Dvojček. Ne da bi vas prestrašili, vendar boš ta mesec želel ohraniti samooskrbo in hotel počivati do konca meseca. Počitniški čas je in prednost moraš dati zdravju. Sredi množice družabnih dogodkov si rezerviraj nekaj odmora zase. Ključ do preživetja v sezoni Strelca je, da daš prednost sebi, kar bo pripeljalo do povišane samozavesti.

Mesečni horoskop za dvojčke
Mesečni horoskop za dvojčke Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop Rak

Ne glede na to, ali imaš družinske obveznosti, načrtuješ dan s prijatelji ali počivaš, te november prosi, da spoštuješ svojo resnico. To je lahko težko obdobje v letu, še posebej za nekoga, kot si ti, ki ima koristi od srečnega družinskega življenja. Morda greš trenutno skozi nekaj sprememb s svojo skupino prijateljev. Ko se zdi, da ima tvoje življenje mirne temelje, ki so nujne za življenjski prostor, postane veliko lažje ugotoviti, kako preživeti praznike. Na srečo z malo pomoči Merkurja najdeš besede za krmarjenje po težkih temah. Poleg tega imaš s strani astrologov odobren izgovor, da ta mesec čim bolj skrbiš zase.

Mesečni horoskop za rake
Mesečni horoskop za rake Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop Lev

Tvoja najzahtevnejša naloga tega meseca, Lev, je držanje lastnih meja. Toda v tem najdeš nekaj zabavnih novic: ko je strogi Saturn naravnan, se ne počutiš le srečnega v ljubezni, ampak imaš kozmično dovoljenje, da si čim bolj nečimern. Vse se vrne v to, da zagotoviš dovolj samooskrbe, da nepoškodovan preneseš intenzivnost sezone Strelca. Mesečni horoskop za november pravi, da je v redu, če se zabavaš in uživaš v preprostih pogovorih s prijatelji, še bolje pa je, da si vzameš odmor od družbenih omrežjih, da obvladaš svoj stres. Kajti, ljubki lev, zadnji vikend v mesecu bo naporen, če ne boš poskrbel zase in imel pripravljenega načrta za pobeg.

Mesečni horoskop za leve
Mesečni horoskop za leve Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop Devica

Kljub vsem svarilom glede drame, november prinaša veliko dobrih novic, Device. Če upoštevamo vsa naša običajna opozorila o gospodarstvu, bi lahko bil zaradi premikov z Venere to odličen mesec za tvoje delo, denarnico ali ustvarjalne projekte. Ko Saturn konča svojo retrogradnost, moraš opustiti zamere. Držanje svojih meja in oklepanje zastarele negativne energije sta zelo različni stvari. Mesečni horoskop v novembru vztraja, da moraš najti razliko med obema.

Mesečni horoskop za device
Mesečni horoskop za device Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop Tehtnica

Zvezde vztrajajo, da se posladkaš v novembru. Priznaj si. Obstaja lepotni tretma ali wellness ritual, o katerem si sanjal. Ko se Saturn naravna, te strogi planet pokliče v najboljšem smislu in te spodbudi, da se potopiš v spremembo. Preobrazba las ali nova tetovaža bo videti čudovito. Medtem ko so vsi opozorjeni, da bi lahko bil konec novembra stresen, je to res lep mesec zate. To je v veliki meri posledica tvojega vladajočega planeta, Venera, ki prihaja domov v tvoje znamenje in te blagoslovi z ljubeznijo, lepoto in obiljem. Toda to je način razmišljanja, tehtnice, zato ta mesec ne bodi skop s svojo naklonjenostjo.

Mesečni horoskop za tehtnice
Mesečni horoskop za tehtnice Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop Škorpijon

Tvoja sezona se konča in Strelčeva se začne ta mesec, Škorpijon, a brez skrbi. Ne bo ti dolgčas, čeprav bi si želel prav to. Saturn se naravna v začetku novembra in te prosi, da nehaš s pretiranim razmišljanjem o situaciji. Svet ti bo dal dovolj utemeljenih razlogov za tesnobo; nikomur nisi v pomoč, če se jih sam domisliš. Mlada luna v tvojem znamenju te spodbuja, da stopiš v svojo cono. Konec meseca je nekoliko stresen, a če si iskren in neposreden glede tega, kako želiš preživeti svoj čas, bi moralo biti v redu. Morda imaš preprosto stran, vendar si zelo močan, Škorpijon.

Mesečni horoskop za škorpijone
Mesečni horoskop za škorpijone Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop Strelec

Tvoja sezona se začne ta mesec, Strelec. Želimo ti srečno sončno vrnitev v mesečnem horoskopu. Škorpijonu ne bomo povedali, da ves november smatraš za svoje obdobje. Ker se mnogi prazniki in druženje s sorodniki zgodi v tvojem letnem času, je to lahko stresno. Imel pa se boš odlično zaradi podpornega sistema tvoje izbrane družine, ki si ga zgradil. Tvoja sezona se začne z darili zapeljivega Marsa in polno luno z ravno pravšnjo mero razuzdanosti. Vse kar moraš storiti je, da opustiš2 en strah, ki te ovira.

Mesečni horoskop za strelce
Značilnosti horoskopa Strelec Foto: on Pixabay

Mesečni horoskop Kozorog

Ko se bližajo prazniki, se bo tvoja rutina spremenila, kar lahko povzroči stres. Imaš urnik in všeč ti je, Kozorog. Mesečni horoskop za november poziva k samorefleksiji; gojil si zamero do ljubljene osebe zaradi Saturnove retrogradnosti in čas je, da to s*anje opustiš. Poimenovanje čustev zmanjšuje njihovo moč, Kozorog, zato te ta mesec spodbuja, da se potopiš v umetnost, ki ti bo pomagala izraziti svoja čustva in jih pregnati iz glave. Z vsemi opozorili glede stanja našega gospodarstva v mislih, Venerin prehod nakazuje priložnost za potencialne finančne dobičke. Ko se Mars premakne v vročega Strelca, se lahko počutiš tesnobno, zato si ne pozabi vzeti časa za spanje.

Mesečni horoskop za kozoroge
Mesečni horoskop za kozorogeFoto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop Vodnar

Če lahko priznaš, da ne veš vsega, boš v tem mesecu dobil nekaj, po čemer si hrepenel že kar nekaj časa, Vodnar. Nisi vedno tisti, ki nosi svoje srce na dlani, vendar te mesečni horoskop v novembru prosi, da nekomu, ki ti je blizu, poveš, kar čutiš. Bližajo se prazniki in vsak lahko porabi vso ljubezen, ki jo lahko dobi. Vključno s tabo. Poskusi se ta mesec zbrati s prijatelji, ki jim zaupaš, ali izbrano družino. Tudi ti lahko zboliš, če poskušaš sam premagati stres.

Mesečni horoskop za vodnarje
Mesečni horoskop za vodnarje Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop Ribi

Zvezde te ta mesec prosijo, da si drzen, in tukaj je naš nasvet:. Biti drzen samo pomeni, da si ti brez opravičila. Bodi iskren glede svojih želja, od fantazij do tega, kako želiš preživeti počitnice. Če ti to uspe, se zdi, da bo november epski za tvoj ljubezensko življenje, ki v celoti vključuje prijatelje in tiste, ki jih smatraš za svojo izbrano družino. Prav tako moraš sprejeti, da si zaželen, ljubljen in zelo kul. Še zadnja stvar? Ob koncu meseca si obvezno vzemi čas za počitek. November je vihar in potreboval boš odmor.

Mesečni horoskop za ribe
Mesečni horoskop za ribe Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekAli je Martin Luther resnično junak reformacije?
Naslednji članekModna izbira za hladnejše dni so ara Shoes superge

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.