TA MESEC PRAZNUJEJO BIKI (21. april–21.maj)

Horoscope zodiac circle with divination dice, top view. Fortune telling and astrology predictions concept, magic rituals and exoteric experience
Foto: neirfy iz iStock

Bik je domovanje planeta Venere, v izgonu pa se v biku nahaja luna, zato ga astrologija prišteva med najbolj plodna znamenja, saj je vse, kar vzklije v tem času, trajno in služi kot osnova za vse nadgradnje. Bik je simbol velike čutnosti in pretiranega nagnjenja k vsakovrstnim užitkom. Umetnost je področje, kjer so njegove lastnosti lahko najbolje izkoriščene.

ON – moški bik je toleranten, dobronameren in pozoren. Ljudje ga poznajo kot velikodušnega gostitelja, saj rad sprejema goste in prireja zabave. Ženo ali partnerko potrebuje zato, da lahko v popolnosti igra svojo vlogo. Moški predstavnik tega znamenja je običajno zvest, morda celo preveč navezan na isto žensko ali isto stanovanje.

ONA – bikica je zelo čutna. Zaradi Venere, vladarke ljubezni, je za njo čustveno življenje zelo pomembno in nezadovoljstvo na tem področju se običajno odraža na vseh področjih. Čeprav je izredno ženstvena, jo lahko spoznamo tudi kot grobo, agresivno in netaktno. Rada ljubi in je zvesta, v njenem ljubezenskem življenju pa ima erotika prav posebno mesto.

Najdite ustvarjalne načine, kako ponovno prižgati iskrice v svojem razmerju. S spontanostjo in uporabo elementov presenečenja lahko na dober način pritegnete pozornost neke osebe in zdaj je pravi čas, da to storite. Za samske je nakazano obdobje zabave, vendar le, če boste sproščeni. Odvrzite svoj stari pristop in izumite nekaj novega, boljše se boste počutili.

OVEN
Ta mesec je pomembno, da ne predvidevate, da veste ali razumete, kaj nekdo čuti, ne da bi vam prej o tem kaj povedal. Možno je, da planetarni vplivi povzročajo zmedo in stvari ne vidite v takšni luči, kot dejansko so. Merkur, Venera in Jupiter se bodo nahajali v vašem znamenju, zato bodo vaša čustva bolj intenzivna, po drugi strani pa boste nekoliko eksplozivni.

DVOJČKA
Obdobje, ki je pred vami, predstavlja edinstveno priložnost, da najdete ljubezen ali obnovite nekoč strastno ljubezensko afero. Zaradi vpliva sonca v biku boste mnogi iskali način, kako dobiti tisto, kar si želite v svojem življenju, ljubezen pa bo zasedala visoko mesto na vašem dnevnem redu. Čustvena zelena luč se bo pojavila ravno v pravem času. Proti koncu meseca se lahko veselite nove ljubezni.

RAK
Prva polovica meseca maja bo polna nihanj in raznih presenečenj. Zaradi planetarnih vplivov si lahko narobe razlagate resne namene neke osebe. V nekaterih primerih bo nekdo celo dobil napačno predstavo o vas. Bodite previdni pri tem, kaj delate in govorite, in bodite pozorni na možne nesporazume s partnerjem ali nekom, ki naj bi to postal. Za samske, ki iščejo ljubezen, je to ljubezenski mesec.

LEV
Na ljubezenskem področju pričakujte v prvih dneh maja nekaj nejasnosti. Ljubezenske energije bodo skoraj zagotovo pred vaša vrata poslale primernega kandidata oz. kandidatko. Zdaj je primeren čas, da se posvetite nerešenim čustvenim zadevam, ki morda ovirajo vašo možnost prejemanja ljubezni v vašem življenju. Svoj trud in energijo usmerite v odločitev, kaj si želite od svojega življenja.

DEVICA
Mnogi od vas se boste ta mesec znašli v globokem raziskovanju in prišli boste do nekaterih življenjsko pomembnih zaključkov. V vašem dnevnem sanjarjenju bo veliko vlogo odigralo vaše ljubezensko življenje in povsem možno je, da boste mnogi premišljevali o zaključku tega poglavja v svojem življenju. Na novo odprta vrata, novi začetki in nova prizadevanja vas bodo napolnili z energijo.

TEHTNICA
Samski se lahko veselite vročih trenutkov zaradi privlačnega novinca v vaših družbenih krogih. Ta oseba ima v nekaterih primerih strast do dobrih stvari v življenju. Morda boste kmalu deležni divje vožnje v svojem življenju, zato se trdno držite, ko se vajine oči prvič srečajo. Za tiste, ki ste že zaljubljeni, bo konec meseca prinesel preobrat v vašem trenutnem razmerju.

ŠKORPIJON
Prvi dnevi v mesecu bodo ljubezenskih barv. Tistim, ki imate dvome glede svojega trenutnega razmerja ali potencialnega partnerja, bo pomembno mnenje le ene osebe. Če v srcu čutite, da je tisto, kar imate, pristno, potem zaupajte svojemu instinktu in povejte dobro mislečim prijateljem in sorodnikom, da morate zadeve predelati sami. Vaše finančno stanje se bo začelo izboljševati.

STRELEC
Tistim, ki iščejo ljubezen, se bo prikazala možnost novih poznanstev, vendar bodite previdni, da ne boste ponavljali preteklih napak. Vaše srce je cenjena dobrina, zato z njim tudi tako ravnajte. Za tiste, ki ste že oviti v objem svoje ljubljene osebe, bi ta mesec lahko prinesel priložnost za dolg pogovor, ki bo vključeval nadvse občutljive teme. To lahko prizadene tako vas kot vašega partnerja.

KOZOROG
V prvih dneh meseca maja bodite pozorni na možno ljubezensko zmešnjavo. V tem času ničesar ne jemljite dobesedno. Postavljajte vprašanja in ne predvidevajte, da lahko nekomu berete misli. Tistim, ki se prepirajo glede denarja, bo ta mesec dovolil, da vidite jasno pot k uspešni rešitvi. Samski se pripravite na podaljšane delavnike, saj se bo potencialen kandidat nahajal v vaši bližini.

VODNAR
V mesecu maju se vam kažejo prijetne in vznemirljive situacije. Zaradi Venerine prisotnosti v znamenju ovna boste mnogi omedlevali v prisotnosti prijetnih oseb nasprotnega spola, v nekaterih primerih tudi ob tistih, ki ste jih bežno spoznali prejšnji mesec. Tistim, ki iščete nove povezave, lahko ta priložnost omogoči prav to in mnogo več. Vsa običajna pravila in meje bodo pozabljene.

RIBI
Mnoge od vas lahko ta mesec doleti ljubezenski šok, saj bodo dejanja ali besede neke osebe popolnoma neutemeljeni. Nobenega smisla nima analizirati tega, kar se dogaja v vašem ljubezenskem življenju. Prepustite se toku in videli boste, kam vas bo ta pripeljal. Ko enkrat sprejmete dejstvo, da nič ne ostane enako za vedno, boste veliko lažje upravljali svoje ljubezensko življenje.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.