TA MESEC PRAZNUJEJO DVOJČKI

Vladar Dvojčkov je Merkur, od tukaj izvira njihova dobra komunikacija. Dvojčki ste kot zrak. Danes ste tukaj, jutri ste že čisto drugje, pa vendar na iskren način. Radi se pogovarjate in dajete nasvete drugim. Ste pa nekoliko muhasti, še posebej takrat, ko se stvari ne odvijajo po vašem načrtu.
ONA – Dvojčica je simpatična, klepetava ženska, ki se zna vedno nasmejati in sprostiti. Če je zaljubljena, je sicer zvesta, vendar se zelo rada spogleduje. Ponavadi ostane vse pri besedah, ker Dvojčica ni sposobna sedeti na dveh stolih.
ON – Biti zaljubljen pomeni biti gotov. To pa lahko pri Dvojčkih kar pozabite, edina varnost pred presenečenji bo vdanost v to, da bo odšel v torek in se vrnil v petek. Pri njemu nikoli ne veste, kaj pričakovati, zato je najboljše, da se sprijaznite, da takšen pač je. To je moški, ki se znajde v vsaki situaciji.
V obdobju, ki je pred vami, boste imeli precej opravka z negativnimi ljudmi. Nikakor se ne pustite zvleči v situacijo, ki se ne tiče vas samih. Pazite tudi, da ne boste preveč resno jemali govoric, ki jih bo sprožila določena oseba. Ste eni tistih, ki bodo najbolj blesteli in izkoristili ugodne vibracije. Posebno glede novosti pri delu in zadevah povezanih z študijem.

OVEN
Obdobje, ki prihaja, vam bo pisano na kožo. V mesecu juniju boste imeli veliko sreče, zato je čas, da odigrate tudi kakšno igro na srečo, čeprav to ni ravno v vaši navadi. Ljubezenski odnosi bodo harmonični. Nekdo vam bo zaupal svojo skrivnost in vas prosil za nasvet. Znanec vam bo začel izkazovati precej pozornosti, kar vas bo zmedlo. Vprašajte se, katera oseba vam je najbližje trenutno!

BIK
Vsem, ki niste v preteklem obdobju poskrbeli za finančne dolgove, bo v tem začetku junija zelo težko. Denar bo splahnel tako hitro kot je prišel, dolgovi pa bodo ostali. Poskrbite, da jih kar najhitreje rešite, saj se lahko drugače stvari zapletejo. V zadnjih časih ste vse nekako opravljali sproti in ne zato, ker vam je všeč, temveč predvsem zaradi obljubljenega zaslužka ali napredovanja.

RAK
Že na začetku junija vas bo presenetila novica, ki vas bo globoko razžalostila. Nikar ne preživite vsega časa zaprti v sobi in sami s sabo. Raje se odpravite ven, si privoščite pogovor s prijatelji, ki vas bodo gotovo znali potolažiti. Sprejmite povabila na zabave, samo pazite, da ne boste pretiravali z alkoholom! Skrivnosti, ki ste jih nekomu zaupali, lahko pridejo na dan.

LEV
Na začetku junija boste občutili pomanjkanje energije. Zaradi tega se boste želeli izogniti delu, kar pa bodo hitro opazili sodelavci. Neka oseba vas bo zatožila nadrejenemu, zato morate ohraniti trezno glavo in se nikakor ne spuščati v prepire. Konec meseca posvetite sami sebi in svojim hobijem, ki ste jih zadnje čase kar malce zanemarili. Nekaj boste izvedeli pravočasno.

DEVICA
Vaše življenje bo v prihajajočem obdobju postalo mirno in utečeno. Počutili se boste lahko in svobodno. V kratkem se boste začeli pripravljati za novi veliki službeni projekt, ki vam bo pobral kar nekaj moči. Najbolje bo, če boste izkušnje, ki ste si jih nabrali tekom prejšnjega projekta, uporabili tudi zdaj. Glede nečesa se boste odločili lažje kot upate.

TEHTNICA
Želeli si boste navezati tesnejše vezi med družinskimi člani. Potrebno bo najti primeren čas, saj lahko drugače izbruhnejo konflikti. Izogibajte se naglih odločitev, saj vas lahko nepremišljenost drago stane. Približuje se čas, ko boste morali sprejeti nekaj življenjskih odločitev. Ker ste trdni in samozavestni bi se morali z lahkoto lotiti tudi večjih projektov, ki vam jih bo nekdo predlagal.

ŠKORPIJON
Vaša pozornost bo v začetku junija usmerjena predvsem v umetnost in lepoto nasploh. Zavedati se boste začeli lastnih potreb, kar bo precej vplivalo na ljubezensko zvezo. S partnerjem se odkrito pogovorita, saj boste le tako preprečili prepir. Na čustvenem področju lahko pride do večjih zapletov, če se ne boste zjasnili, kaj si v resnici želite.

STRELEC
Začutili boste, da nujno potrebujete spremembo, a žal še ne boste pripravljeni nanjo. Odločitve potrebujejo kar nekaj priprav in šele ko jih boste osvojili, boste lahko začeli novo življenjsko pot. Vaše ljubezensko razmerje bo nabito s čustvi in romantiko. Z partnerjem bosta ponovno odkrila vse užitke svoje zveze. Tokrat boste vedno bolj praktični in manj zapravljivi kot sicer.

KOZOROG
Začutili boste željo po družbi ljudi, ki jih že nekaj časa niste videli. Sprostite se in uživajte. Skozi celotno komunikacijo z ljudmi boste spoznali samega sebe. Konec meseca junija namenite sproščanju, pazite le, da ne boste zapravili preveč denarja. Čakajo vas nenapovedani stroški. Zavedati se morate, da lahko samo sami rešite vaše duševno in finančno stanje.

VODNAR
V prvih dneh meseca junija boste zelo uspešni na socialnem in ljubezenskem področju. Precej težav pa boste imeli s fizičnimi refleksi, zato bodite pazljivi na cesti in pri opravljanju tehničnih opravil. Pozorni bodite tudi na zdravje; najbolje je, da kar preventivno jemljete vitaminske tablete. Kar se tiče izobraževanja, se nikar ne pritožujte. Nekaj boste sprejeli zelo resno.

RIBI
Z ljubezenskim partnerjem bosta v obdobju, ki je pred vama, uživala. Skupaj bosta začutila potrebo po opazovanju lepih stvari, kar vaju bo še bolj povezalo in utrdilo vajino zvezo. Sprostite se in se prepustite igrivosti, saj se boste zabavali in bili kreativni. Vaša intuicija bo izredno močna. Prisluhnite ji, saj vas opozarja na težave, ki so možne v prihodnosti.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.