Ta mesec praznujejo dvojčki

Dvojčki ste kot zrak. Danes ste tukaj, jutri ste že čisto drugje, pa vendar na iskren način. Radi se pogovarjate in dajete nasvete drugim. Skoraj nič vas ne prizadene in vedno ste pripravljeni na zabavo.

ONA – Če ste si kdaj zamišljali harem žena, potem se zbližajte z Dvojčico. Je pa razlika predvsem v tem, da slednje zemeljska ljubezen ne zanima kaj dosti. V njej težko zbudite misel na umiritev.

ON – Biti zaljubljen, pomeni biti gotov. To pa lahko pri Dvojčkih kar pozabite, edina varnost pred presenečenji bo vdanost v to, da bo odšel po cigarete v torek in se vrnil v petek.

Čeprav ste ponavadi nagnjeni k tveganju, vam bo v mesecu maju notranji glas svetoval, da bodite malo bolj premišljenimi in previdni. To se nanaša še posebej na področje študija in  financ. Predvsem pomembno pa bo, da se ves čas zavedate svojih preteklih uspehov.      Marsikaj vam bo prihranjeno, če boste malo bolj samozavestni. Poleg tega si pa nadenite svoj mladosten nasmeh in nagajiv pogled. Na tak način vam bo uspelo vse, kar si želite! In to z malo truda!


OVEN
V tem mesecu lahko pričakujete veliko dogajanja na ljubezenskem področju. Celo nekdo, ki je bil zelo hladen, bi se znal omehčati. Pričakujete lahko veliko prijetnih vabil. Nekatera vas bodo malce zmedla in postavila pred težko odločitev. Ljubezensko gnezdo, ki ste si ga ustvarili z ljubljeno osebo, bo prežeto z zaupanjem in romantiko. Posebej razumevajoči boste tudi do tistih partnerjevih lastnosti, ki so vas do sedaj spravljale ob živce. Študij vam ne bo delal preglavic.

BIK
Saturn vas bo ves čas podpiral in vas ščitil pred negativnimi vplivi, ki so vas nekoliko ovirali v preteklem obdobju. Nadrejeni bodo cenili vašo motiviranost in iznajdljivost. Na koncu meseca boste želi sadove preteklega dela. Kar se tiče čustev, je pred vrati manjša zmeda, ki vas bo pripeljala do spoznanja, da je najboljše, če se zaneseš le nase, ne pa na druge. Nekoga enostavno ne boste razumeli. Nakopičilo se bo mnogo misli in šele na koncu meseca vam bo vse jasno.

DVOJČKA
Čeprav ste ponavadi nagnjeni k tveganju, vam bo v mesecu maju notranji glas svetoval, da bodite malo bolj premišljenimi in previdni. To se nanaša še posebej na področje študija in  financ. Predvsem pomembno pa bo, da se ves čas zavedate svojih preteklih uspehov.      Marsikaj vam bo prihranjeno, če boste malo bolj samozavestni. Poleg tega si pa nadenite svoj mladosten nasmeh in nagajiv pogled. Na tak način vam bo uspelo vse, kar si želite! In to z malo truda!

RAK
Vse se bo dogajalo s pospešeno hitrostjo in zgodilo se vam bo veliko lepega. Ves čas boste nasmejani in zelo zadovoljni s spletom okoliščin. Na sredini meseca pa bodite pozorni na izdatke, saj se vas bo nekoliko lotila pretirana zapravljivost. Tudi na poslovnem področju se vas bo držala sreča. Pri študiju boste imeli veliko sreče in spremljala vas bo iznajdljivost. Obeta se vam dobro sodelovanje z nekom, ki vam je simpatičen. Čustva vas bodo polnila z dobro energijo.

LEV
V odnosih boste tokrat izjemno živahni, bolj kot kakovost vas bo zanimala količina, kar pomeni, da ni izključeno, da se zapletete z več kandidati. Nekoliko se pa le poskušajte nadzorovati, da ne boste kasneje obžalovali. Neka zadeva iz preteklosti vam nikakor ne bo dala miru. Veliko boste analizirali. Poskušajte biti malo bolj taktični, ker vam lahko v nasprotnem primeru zmanjka časa za pomembne zadeve. Pazite na svoje zdravje, ki vam lahko malo ponagaja.

DEVICA
Neprizanesljivi boste do sebe. Odgovore za svoje počutje boste iskali v knjigah, ki vam bodo zelo pomagale, da se boste lažje znašli v svoji koži, in mogoče še komu dali kakšen nasvet. Nič vam ne bo težko. Dogodki na ljubezenskem področju vas bodo presenetili in spodbudili snovanje načrtov za prihodnost. Če ste v resni vezi, je sedaj pravi čas, da se poglobita in naredita kakšen skupni korak. Tisti, ki ste na čustvenem področju razočarani, boste morali sami nekaj narediti in se bolj trdno odločiti.

TEHTNICA
V mesecu maju se ne boste pretirano gnali za denarjem, s tem se boste izognili večjemu finančnemu tveganju. Čas je primeren za praktične nakupe. Več kot pohvale drugih vam bo pomenil lasten uspeh. Pri delu in učenju se boste zlahka osredotočili na pomembne zadeve in s tem prihranili ogromno časa. Malo drugače pa bo na čustvenem področju.  Partner bo vneto preizkušal vaš prag tolerance in vam želel dokazati, da ima prav. Vztrajajte pri svojem, saj imate prav.

ŠKORPIJON
Dobro premislite, preden se boste lotili novega, večjega podviga. Je že prav, da ste tako optimistično razpoloženi, toda planeti bodo zahtevali od vas nekoliko več priprav, brez katerih se boste kmalu znašli pred težavo. Odlično pa se boste izkazali kot organizator. Na čustvenem področju se boste tokrat znašli med dvema ognjema. Če bi oba združili, bi bilo idealno, ker pa tega žal ne boste mogli storiti, se boste morali odločiti za enega, v nasprotnem primeru se vam obetajo težave.

STRELEC
Zdaj prihaja vaš čas. Ta mesec boste v večini posvetili delu in izobraževanju. Imeli boste veliko energije, zlahka se boste ukvarjali z več stvarmi naenkrat. Finančno stanje se vam bo bistveno izboljšalo, privoščite pa si tudi kaj zase. Kar se pa tiče čustev, je pa lahko vse skupaj malce obremenjujoče. Saj vam bo nekdo, za katerega ste bili sigurni, da je samo prijatelj, začel mnogo bolj hoditi po glavi in mislih. Naredite že ta korak, saj priložnost zamujena ne vrne se nobena.

KOZOROG
Vse se bo odvijalo kot po maslu, še posebej v prvi polovici meseca. Marsikomu boste za dober vzgled. Ustrezalo vam bo tudi to, da ves čas veste, kakšne so vaše naloge in kaj pričakujejo od vas. V prvi polovici meseca vam lahko malo ponagaja zdravje, zato pazite, da boste v hladnejših večerih primerno oblečeni. Čustva bodo stabilna, še posebej tisti, ki ste v vezi, pa boste občutili potrebo po varnosti in stalnosti. Sledijo zbližanje s partnerjem in prijetne noči v dvoje.

VODNAR
Pred vami je igriv mesec. Toplo ozračje in sonce bosta vaš vir energije. Zlahka se boste soočali z vsakodnevnimi težavami in se zraven celo veliko naučili. Čakajo vas prijetna presenečenja, ki vam bodo dala dodaten zagon za uspešno opravljanje obveznosti. Delovna mrzlica nikakor ne bo popustila, zato boste tisti, ki ste v stalni vezi večkrat slišali kakšen partnerjev očitek, da se premalo družita. Samski boste pa svojo energijo vložili v zabave in druženje s simpatičnimi prijatelji.

RIBI
Prijatelji vam bodo veliko pomenili. Tokrat bodo nekakšna hrana za vašo dušo, zato se jim nikar ne izogibajte, če boste v težavah. Partner bo nekoliko neučakan, saj ste mu nekaj obljubili. Pazite, kako se boste postavili v obrambo, saj lahko pride do konflikta. Finance vam zaradi vaše skrbnosti in  premišljenosti ne bodo predstavljale večjih težav. Nikar ne bodite tako skopuški do sebe! Privoščite si tisto, o čemer razmišljate že dlje časa. Bodite dobre volje in nikar ne ovinkarite preveč!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.