TA MESEC PRAZNUJEJO OVNI (20. marec–20. april)

Oven je prvo znamenje zodiaka in predstavlja nov začetek, zato ljudi, ki imajo v rojstni karti poudarjeno znamenje oven, uvrščamo med pionirje. So borbeni, napadalni in tekmovalni. Imajo dovolj moči za preboj. Vse želijo takoj in zdaj! Nikoli ne čakajo in ne gledajo ob strani, kako priložnosti izginjajo pred njihovimi očmi. Njihov vladar je Mars.

ONA
Osvajanje ženske v znamenju ovna je težaven posel, a ko se vda ljubezni, ostane zvesta vse življenje. Ljubezen ji sicer ne pomeni veliko in tudi do moških ima pogosto prav poseben odnos. Od vseh žensk se prav ona čuti najbolj enakovredna moškemu in od vseh prav ona najlažje shaja brez njega.

ON
Oven od svoje partnerke pričakuje popolno zvestobo, saj ji prav to ponuja tudi sam, čeprav se njej včasih zdi drugače. Toda gorje, če želi njegovo pozornost pritegniti s spogledovanjem z drugimi moškimi! V tem primeru bo nekoč vzorna zveza le še spomin. Oven zna dobro poskrbeti za finančno stanje svoje družine.

Nehali boste živeti v iluziji. Zadeve na čustvenem področju, ki vas bremenijo, boste končno začeli gledati v pravi, realni luči. Ravno zato se vam lahko zgodi, da prekinete dolgoletno razmerje in začnete funkcionirati znova. Vsekakor pa najprej temeljito razmislite, da ne boste kasneje po nepotrebnem obžalovali. Najbolj ugodno obdobje bo v prvi polovici aprila, ko bo večina planetov na vaši strani.

BIK
Občutek ujetosti v kolesje vsakdanjih ritmov včasih pomeni oviro, ki utegne upočasniti razmah ustvarjalnosti. Dejavnosti, ki vas izpolnjujejo z občutkom zadoščenja, so trenutno postavljene na stranski tir. Postopoma boste lahko dosegli, da se bo to spet spremenilo. Vrnitev k tistemu, kar vas veseli, bo oživila stik s seboj in omogočila podiranje pregrad, ki ovirajo zbližanje v medčloveških odnosih.

DVOJČKA
Ker boste popolnoma zadovoljni s svojim življenjem, boste svojo energijo v mesecu aprilu usmerili v to, da pomagate nekomu, ki vam je zelo blizu. Pozorni bodite, da ne boste pretiravali in s tem pozabili na svoje čustveno življenje. Tisti, ki ste v resni vezi, se boste težko soočali z muhami vašega partnerja. Raje se nekoliko umaknite. Za opravljanje študijskih obveznosti bo dovolj motivacije.

RAK
Ljubezen bo v mesecu aprilu skoraj pravljična. Tisti, ki ste v vezi, se boste pogovarjali o skupnih stvareh in dobili mnogo pozitivnih potrditev. Strinjali se boste s pogoji, ki vam jih bo postavila ljubljena oseba. Vseeno pa zaupajte svoji intuiciji in se ne dajte tako zlahka, naj se oseba nasprotnega spola še malo bolj potrudi. Konec meseca se boste zabavali v večji družbi.

LEV
Prvi dnevi aprila bodo nekoliko napeti in vznemirljivi. Nakazujejo se vam manjši zakonski nesporazumi, ki jih boste najlažje rešili s toleranco. Vendar le konec meseca aprila, ko boste postali popolnoma sigurni vase in v svojega partnerja. Gradila bosta na globokem zaupanju in romantičnih nočeh, ki bodo v vajino vezo dodale še delček dobre energije. Tisti, ki ste samski, boste diplomatski.

DEVICA
April bo za vas zelo intenziven mesec. Prepuščanje čustvom in strastem prinaša izkušnje, o katerih boste lahko trezno razmislili šele nekoliko pozneje. Skušajte spoštovati prag svoje občutljivosti, saj boste s tem izostrili tudi občutek za meje in nedotakljivost kot vrednoto v medčloveških odnosih. Zdaj morda potrebujete sanje in možnost svobodnega predajanja domišljiji.

TEHTNICA
V prvi polovici meseca aprila vas bosta dajala nezadovoljstvo in ljubosumje, ki je lahko na momente celo škodljivo. Pojdite globoko vase ter se vprašajte, če imate res razlog, da ste lahko takšni, ali so to morda samo vaše iluzije. Mars v ovnu vam bo omogočil odlično komunikacijo. Tokrat imate tudi možnosti novih poznanstev in novih začetkov. Zadnji dnevi v aprilu bodo sproščeni.

ŠKORPIJON
Čas je, da postanete aktivnejši. Naključna poznanstva lahko prerastejo v ljubezen, le preveč arogantni in vzvišeni ne smete biti, saj boste s tem ustvarili vtis hladne osebe. Ne podcenjujte potencialnih kandidatov, saj vas lahko presenetijo, še posebej v drugi polovici aprila. Svojih kriterijev tokrat ne boste spuščali. Tudi tisti, ki ste v vezi, boste od svojega partnerja zahtevali več.

STRELEC
V partnerski zvezi se boste v prvi polovici aprila odločali in na koncu sprejeli kompromis. Čutili boste, da sta se vaša moč in vaša samozavest vrnili in da ste odločnejši. Povabilo, ki vas že nekaj časa čaka, pa le izkoristite, saj vas tam čaka presenečenje. Nikar si okoli sebe ne delajte prevelikega zidu, saj bi s takšnim počutjem odrinili od sebe simpatično osebo, ki se že dlje časa trudi priti v vašo bližino.

KOZOROG
Premislite, zakaj ste znova tako nezadovoljni sami s seboj. Morda ste preveč zanemarili partnerja, ki zahteva in pričakuje vašo pozornost. Potrudite se po svojih najboljših močeh. Nekdo, ki ga zelo dobro poznate, vas bo presenetil s pogovorom, povezanim z čustvi. Besede bodo kot topel tuš. Brez zadržkov, direktne. Izkoristite situacijo in razčistite nejasnosti, ki se pojavljajo.

VODNAR
April vam prinaša večja nihanja. V obdobju, ki je pred vami, boste dokaj zadovoljni, čeprav morda ne bo toliko novosti, po katerih hrepenite. Vsekakor boste zadovoljni že z neko zanimivo simpatijo in druženji, kjer boste v središču pozornosti. Šele proti koncu meseca aprila vas čaka preobrat, posebno v odnosu z tistimi, ki jih do sedaj nikakor niste razumeli. Izogibajte pa se konfliktom.

RIBI
Venera, ki se bo aprila nahajala v vašem znamenju, vas lahko postavi na realna tla. Vprašali se boste, kaj je tisto, kar si resnično želite na svojem ljubezenskem področju. Ni izključeno, da zaključite vezo, ki vam ni bila ravno najbolj pisana na kožo. Nikar preveč ne oklevajte, ampak naredite tisto, kar bi morali narediti že zdavnaj. Samski se boste večkrat znašli v prijetnem objemu, ki vam bo povrnil energijo.

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.