TA MESEC PRAZNUJEJO OVNI (21.3.–20.4.)

Oven je pozitiven in moški znak. Njegov vladar je Mars. Spada med kardinalna znamenja. Ovni so močno znamenje, ki lahko hitro deluje agresivno in trmasto, vse zato, da bi lahko dosegli svoj cilj. Neredko se zgodi, da se hitro ogrejejo za neko stvar in še hitreje ohladijo, po nekaj začetnih naporih jih zadeva enostavno ne zanima več, ne glede na to, koliko truda so vanjo vložili. Nič hudega, saj bodo že čez pet minut trdno verjeli v nekaj drugega.

ON – Pri moških, rojenih v znamenju Ovna, je najbolj pomembna stvar, ki jo je treba upoštevati, to, da vam ni nikoli treba prevzeti pobude. Pustite, da oni osvojijo vas! Če ste pametne, drugačne in vznemirljive, ste prave za Ovna. To je moški, ki mu romantika ni ravno blizu. Zanj je pomembna akcija, in če je ni, se bo hitro začel dolgočasiti in se brez obrazložitve usmeril drugam.

ONA – Osvajanje ženske ovna je težaven posel. Ljubezen ji ne pomeni dosti in tudi do moških ima pogosto prav poseben odnos. Od vseh žensk se prav ona čuti najbolj enakovredna moškemu in od vseh prav ona najlažje shaja brez njega. Je samostojna in energična. Ko se nekaj odloči, to tudi spelje. Manjka ji le nekaj nežnosti.

April bo vaš mesec, še posebej, kar se tiče čustvenega življenja in izobraževanja. V ljubezni si lahko zastavite več, kot ste si upali do sedaj. Poskrbite tudi za dobro razpoloženje v vezi, ki vam bo dvignilo vašo energijo. Težave boste želeli rešiti tako, da se boste za nasvet obrnili k določeni osebi, ki pa vam bo dala nekoliko napačen nasvet.

BIK
Merkur in Venera se bosta v prvi polovici meseca nahajala v vašem znamenju, kar vam bo prineslo srečo in uspeh. Prav tako boste poskrbeli za vse denarne obveznosti. Prevzemite pobudo. Ni razlogov, da bi skrivali ljubezenske želje. Draga oseba le čaka na vaš namig. Vsekakor boste veliko več dosegli s pravim predlogom v pravem trenutku.

DVOJČKA
April bo nekoliko nihajoč mesec. Vse se bo vrtelo okoli dokazovanja moči. Prišli boste do zaključka, da se ves čas trudite, rezultati pa niso ravno najboljši. Morda bi morali spremeniti svojo taktiko. Ves čas se boste spraševali, kam pravzaprav vodi vaša življenjska pot in kaj je tisto, kar vas zares osrečuje.

RAK
Nikar ne pozabite na nekaj, kar vam je že večkrat povzročilo preglavice, posebej če zadeva osebo, ki ji ne morete zaupati. Morda gre za nekdanjega partnerja, ki se je nekoliko izgubil in potrebuje vaš nasvet. Ne obremenjujte se z dodatnimi obveznostmi. Obdržite optimističen pogled na svet še naprej. Poskusite biti nekoliko bolj pazljivi.

LEV
Vaše počutje v mesecu aprilu bo zelo dobro in pozitivno, še posebej v drugi polovici meseca, ko se bo Mars nahajal v vašem znamenju. Na delovnem mestu bodo ljudje sproščeni in zadovoljni, kar bo pozitivno vplivalo tudi na vas. Izkoristite dano priložnost in poskusite v službi vpeljati nov način dela. Zavedajte se, da je treba stvari in probleme rešiti hitro.

DEVICA
Vaše ideje bodo končno začele roditi sadove. Rast bo hitra in zanesljiva. Ugotovili boste, da ste krepko presegli vaša pričakovanja. Tudi zaslužek bo nekoliko večji kot ponavadi. Končno boste lahko prišli na zeleno vejo. Vsa vaša razmerja bodo terjala od vas precej volje in energije. Vaše ljubezensko razmerje bo postalo bolj intimno.

TEHTNICA
Vaše razpoloženje je spremenljivo. Ker je obdobje, ki je pred vami, opozicija na vaše znamenje, bodite pri vseh stvareh nekoliko bolj pozorni in poskusite izluščiti bistvo. Ne zanašajte se na svoj šesti čut, ker vas moti preveč vtisov in nasprotujočih se čustev. Ukvarjajte se le z nečim, za kar lahko trdite, da resnično poznate.

ŠKORPIJON
Nekdo, ki ste ga morda nekoliko zanemarili, bo tokrat prišel z zanimivim predlogom, zato boste spremenili svoje načrte. Družabni boste in zato lahko pričakujete kar nekaj obiskov ali telefonskih klicev. Moti vas to, da ste nenehno nekje na sredi poti med družinskimi in delovnimi obveznostmi. Nikogar nočete pustiti na cedilu.

STRELEC
Lahko prenovite nekaj starih razmerij, a le pod pogojem, če boste pokazali iskreno zanimanje. Vsekakor pa pozorno izbirajte besede, naj bo vsega dovolj v določeni razumni meri. Pazite, če ste šele pred kratkim začeli ljubezensko ali poslovno razmerje. V enem dihu boste povedali vse, kar vam leži na srcu. Šele potem se boste začeli spraševati.

KOZOROG
Prvi dnevi v aprilu vas bodo prisilili, da si nekoliko sestavite in začrtate novo, boljšo pot. Ni nujno, da se držite enih in istih pravil in navad. Tokrat lahko tudi nekoliko improvizirate. Odpravite se na potovanje, bodite odločnejši. Imeli boste nekaj več opravkov z nekom, ki vas lahko zmede s svojimi vprašanji. Naenkrat boste ugotovili, da je med vama preveč razlik.

VODNAR
Sonce v znamenju Ovna vas bo v prvi polovici meseca aprila prisililo k akciji. Naletite lahko na zmedeno situacijo. Nekdo bo močno vplival na vas, čeprav tega nočete priznati in trmasto nadaljujete po svoje. Vsekakor pa premislite, ko bo nekaj več besed o nadaljevanju študija ali selitvi. Začeli boste ocenjevati sami sebe in ljudi okoli vas.

RIBI
V prvi polovici aprila se boste borili sami s sabo ter s svojimi pričakovanji. Nečesa ne boste mogli dokazati, saj bo vse skupaj odvisno od vtisa, ki ste ga pustili v preteklosti. Morda je najbolje, da vse skupaj pustite na stranskem tiru in se odpravite nekam povsem sami. Lahko ste brez značilnega občutka slabe vesti, tudi zato, ker morate glede določene zadeve še počakati.

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.