TA MESEC PRAZNUJEJO VODNARJI

Vodnar je zračno znamenje. To so ljudje, ki so odštekani in flegmatični. Ko se za nekaj odločijo, bodo to tudi speljali do konca, brez da bi poslušali druga mnenja. Tudi v težavah se najraje znajdejo sami.

ONA- Večina Vodnark je lepih in zamišljenih na prvi pogled, poleg tega pa še zelo spremenljivih. Njene obleke so lepe in nenavadne, pa tudi pogovor z njo vam bo ostal v spominu, saj je zelo zanimiva sogovornica.

ON- Je družaben, nikoli ni samotar, zanj je skupinsko delo nekaj samoumevnega. Poštenost in pravična igra sta mu pisana na kožo. Njegovi interesi so raztreseni na vse strani. Nikoli ni sebičen ali dlakocepski.

OVEN
Na začetku meseca se boste ubadali s finančnimi zadevami. Skušajte jih rešiti v čim krajšem času, saj si boste tako prihranili nemirne noči. Zavedati se boste začeli, da je treba še kakšen tolar prihraniti. Na čustvenem področju bo vse v najlepšem redu. Čutili boste metuljčke in se zabavali v družbi svoje ljubljene osebe. Lahko se celo na novo zaljubite.

BIK
Ker ste razčistili s slabim delom preteklosti, se boste prenehali obremenjevati s stvarmi, ki jih nikakor ne morete več spremeniti. Naredili boste korak naprej in si celo drznili tvegati. Tudi tisti najbolj zemeljski biti si boste dovolili nekoliko več drugačnosti, pa tudi če je to samo sprememba frizure ali načina oblačenja. Sprememba vam bo všeč!

DVOJČKA
Ker ste se v decembru ogromno zabavali, boste v januarju več delali in tudi počivali. Imeli boste dobre priložnosti, da zaslužite nekoliko več denarja in se s tem malenkost postavite na noge. Tisti, ki imate težave na čustvenem področju, jih boste rešili z zelo malo truda, saj vam je več planetov zelo naklonjenih. Glejte le nase!

RAK
Vaša čustva bodo privrela na dan, saj ste v preteklosti vse nekako kopičili v sebi. Povedali boste, kaj vas mori, lahko celo pride do konflikta, a se boste počutili veliko bolje in lažje. Mogoče celo dobite kakšen dober nasvet. Ljubezen bo obarvana z mešanimi čustvi in vprašanji, kaj si sploh želite, ter obremenjevanjem s tem, ali ste zadovoljni ali niste.

LEV
V prvih dneh januarja boste malce slabotni in utrujeni. Poskusite se malo več gibati in uživati bolj zdravo hrano. Tisti, ki vas čaka kakšen izpit, se boste verjetno lažje učili v večernih urah ali morda celo ponoči. Nikar ne odlašajte, saj lahko dosežete z malo truda odlične rezultate. S svojimi čustvi ne boste imeli veliko dela, saj bodo stabilna.

DEVICA
Zdravje bo na prvem mestu. Veliko boste storili za svoje počutje. Izberite kakšen skupinski šport, saj boste rabili pogovor. Zapiranje vase vam ne bo prineslo čisto nič dobrega. Na svoje prijatelje se lahko zanesete, saj vam želijo samo dobro. Partner vam bo prav tako stal ob strani, tudi v najtežjih trenutkih. Samski pa pojdite na kakšno zabavo!

TEHTNICA
Izdatki, ki ste jih imeli v preteklem času, so vas malce streznili. Spremenili boste svoj odnos do denarja. Tako boste manj obremenjeni, pa še več časa boste lahko posvetili vsem drugim stvarem. V ljubezni se ne bo dogajalo nič kaj posebnega. Uživali boste tam, kjer ste, ničesar vam ne bo primanjkovalo, torej boste večino časa srečni.

ŠKORPIJON
Na čustvenem področju se vam obetajo večje spremembe, pri katerih boste morali dobro razmisliti. Poskušajte se odločati dolgoročno, tako se ne boste zmotili. Veliko manjših preglavic pa vam lahko povzročijo tudi neurejene finančne zadeve, ki jih poskusite čim prej rešiti, četudi si boste morali denar sposoditi.

STRELEC
Pazite, da si ne boste sami naredili težav. Težko se boste odločili, zato poskusite vse skupaj še enkrat premisliti. To se nanaša še posebej na čustveno področje, kjer zadnje čase niste bili ravno najbolj korektni do boljše polovice. Če boste ostali takšni, boste kmalu sami. V drugi polovici meseca se boste posvečali služenju denarja.

KOZOROG
Prvi dnevi januarja bodo malce naporni, zato vse, kar imate namen početi, raje prestavite na drugo polovico meseca, ko boste dosti bolj učinkoviti. Lahko se vas poloti kakšen manjši prehlad, zato posezite po vitaminih. Na ljubezenskem področju bo vladala tišina, kar vam bo tudi ustrezalo, saj niste ravno pripravljeni za reševanje težav.

VODNAR
Veselje bo prisotno še prve dni januarja. Kljub temu, da bodo vsi ostali malce nervozni, se boste vi čisto dobro počutili. Nihče vas ne bo mogel spraviti v slabo voljo. Lotili se boste večjega projekta in z njim tudi uspeli. Sedaj je čas, da se popolnoma rešite starih zamer, ki vam samo kradejo dragoceno energijo.

RIBI
Ne bodite tako razočarani nad vsako stvarjo. Raje se malce nasmejte in poskusite začeti znova. Sedaj vam lahko uspe celo kakšen večji podvig. Finance bodo v tem mesecu malo slabše, zato poskusite tudi kaj prihraniti za hude čase. Čustva bodo v zadnjih dneh januarja postavljena na kocko, vse bo odvisno od vas.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.