TA MESEC PRAZNUJO BIKI

Bik je drugi znak zodiaka, uvrščen točno med vrhuncema pomladi in poletja. Je simbol delovne sposobnosti, senzualnosti, pretiranega uživanja, vseh instinktov, zlasti instinkta samoobrambe. V tem znaku vlada Venera, kar pomeni, da je v popolnem in pristnem skladu z naravo tega planeta.

ONA – Bikica je nenavadna ženska. Potrpežljivo zleze, ali pa kar skoči čez vsako zapreko, ki se ji postavi na pot. Je sol zemlje, skupek lastnosti, ki jih večina moških zaman išče. Je vesela in ljubi zabavo. Ima silovit temperament, vendar se nikoli ne razburja brez vzroka. Je iskrena in poštena, brez ženskega sprenevedanja.

ON – Bik je miren in praktičen, z nogami trdno na tleh. Do dejanj se pripravi počasi in previdno. Vendar vse to ne pomeni, da ni romantičen. Precej časa bo porabil, da bi ugotovil, katera je dekle njegovih sanj. Je zelo nežen, vljuden in zaščitniški ljubimec. Zelo je zgovoren z dotikom. Pri poslovnih zadevah je trmast in vztrajen.

Začetek meseca bo malce naporen, saj se vam bodo dogajale nepredvidljive stvari, ki jih nikakor niste pričakovali. Nikar preveč ne pritiskajte na partnerja, saj bi vam lahko zbežal. Samski se boste veliko zabavali in družili s prijatelji. Sonce in Merkur v vašem znamenju pa vam bosta pomagala, da vse skupaj le ne bo tako temno.

OVEN
Vse stvari, ki se bodo odvijale, se vam bodo zdele veliko bolj lahkotne. Zaradi denarja pa se nikar preveč ne obremenjujte, saj se bo vaše finančno stanje že do konca meseca bistveno izboljšalo. Dobili boste pozitiven kompliment, ki bo dvignil vaš ego. Merkur v Biku vam bo odstranil ovire, ki so vam v preteklem obdobju onemogočale napredek.

DVOJČKA
V mesecu maju boste imeli občutek, da se nič ne odvija tako, kot bi si vi želeli. Nikakor pa ne iščite krivde pri drugih, ampak se raje vprašajte, kaj narobe delate. Poskusite spremeniti svoj pristop do ljudi v svoji okolici, saj boste s takšnim načinom pridobili na svojo stran veliko nasmejanih obrazov.
Študij vam bo šel odlično od rok.

RAK
Dobili boste dober nasvet, ki vam bo razširil obzorje. Na poslovnem področju je sedaj dober čas za tveganja in investicije, ki lahko obrodijo dobre sadove. Trmasti boste, ker se nekaj ne bo odvilo, kot ste si zamislili. Počakajte še malo, trenutno ni ravno čas, da bi napredovali. Raje se posvetite svojemu osebnemu življenju.

LEV
Kot ponavadi boste vihravi in polni energije. Ker boste želeli opraviti več stvari naenkrat, se vam lahko zgodi, da jih ne boste imeli časa končati. Kljub temu se boste dobro počutili, vikendi pa bodo polni zabave. Vi boste tisti, ki jo boste organizirali. Mars v vašem znamenju vam bo pomagal v napetih situacijah. V drugi polovici meseca maja boste začeli veliko razmišljati o študiju.

DEVICA
Izkušnje, ki ste si jih nabrali v zadnjem času, vam bodo razširile vaše obzorje in pripomogle, da se boste v mesecu maju znašli v vsaki situaciji in dosegli pozitivne rezultate. Tisti, ki študirate, boste imeli dobro motivacijo in odlične možnosti za opravljanje kakšnega težjega izpita. Poglobite se v pomembne zadeve, s katerimi odlašate že nekaj časa.

TEHTNICA
V mesecu maju se boste tehtnice posvetile čiščenju. Stanovanja, pisarne in spiski svojih prijateljev. Bodite previdni, da ne pride do kakšne zamere. Vse se vam bo dogajalo z določenim namenom, zato bodite pozorni. Na čustvenem področju se boste počasi znebili pesimizma in negativne energije ter našli dobro plat vaše ljubljene osebe.

ŠKORPIJON
Mars v Raku vas bo nekoliko spomnil na preteklost in potlačena čustva. Najprej se nekoliko sestavite, šele nato se soočite s svojimi čustvenimi zadevami, ki so se nakopičile v zadnjem času. Čeprav se vam zdi vse skupaj neumno, se spomnite stavka, da je v vsem slabem tudi nekaj dobrega. Veliko se boste naučili, še posebej kar se tiče čustvenega področja.

STRELEC
Planetarno bodo v mesecu maju prevladovale zemeljske energije, ki vam ne bodo najbolj po godu, saj se bo treba soočiti z več situacijami in narediti korak naprej na poslovnem področju. Nikar pa se ne zapletajte v posle, ki se vam bodo na začetku zdeli nerealni in sumljivi. Na področju čustev se vam bodo pojavili manjši dvomi.

KOZOROG
Planeti bodo v mesecu maju ugodno vplivali na vaše življenje. Napetost, ki se vas je polotevala v zadnjem obdobju, se počasi umika vstran. Posvetili se boste svojemu čustvenemu življenju, posel boste dali nekoliko na stran. Bolj kot kvantiteta vam bo pomembna kvaliteta. Ker se Sonce in Venera nahajata v zemeljskem znamenju, boste veliko lažje uspeli.

VODNAR
Na začetku meseca maja boste potrebovali še nekaj počitka, da se sestavite po vseh zabavah v preteklem obdobju. Nato se boste ustrašili obveznosti, ki so pred vrati. Najlažje se boste z njimi spopadli, če si boste naredili dober plan in se ga poskusili držati do konca. Retrogradni Saturn v Devici vas bo občasno demotiviral ali upočasnil.

RIBI
Nekoliko boste trmasti, še posebej v prvih dnevih meseca maja, ko se vam bo na trenutke zazdelo, da močno zaostajate za drugimi. Obremenitve so lahko vezane tudi na vašo samozavest, ki zadnje čase ni ravno zadovoljiva. Na študijskem področju se vam v drugi polovici meseca obetajo odlične možnosti, da opravite tudi kakšen težji izpit.

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.