Ideje za pustne maske v zadnjem trenutku

Smiling friends wearing silly glasses
Foto: Dan Dalton iz iStock

Pust je pred vrati! Če še vedno ne veš v kaj bi se našemil, preveri naše kreativne ideje. Zate smo namreč pripravili izbor izvirnih pustnih mask, ki jih lahko izdelaš sam v zadnjem trenutku.

»Google maps«

Vzemi staro majico brez potiska, rumen trak, nalepke, pisalo in karton. Nato pa ustvarjaj! Ta maska je idealna tudi za skupinske maske, saj lahko vsaka oseba predstavlja drugo lokacijo.

Grozdje

Si ljubitelj sadja? Ta kostum je kot nalašč zate! Vse kar potrebuješ so baloni. Napihni jih in jih prilepi nase. Da pa boš resnično zgledal kot pravi grozd, pa si na lase pripni nekakšno zeleno pentljo, ki bo izgledala kot pecelj.

Jajce

To je eden izmed kostumov, katerega je nedvomno najlažje narediti. Vse kar potrebuješ je bela rjuha in rumen karton oz. blago. Tega nato prišij na rjuho in že si pripravljen!

 

Kuhar

Doma prosi mamo za predpasnik, na glavo si nadeni kuharsko čepico, v roke pa vzemi kuhalnico. Voila – že si postal pravi kuharski mojster!

Ropar 

Vse kar potrebuješ je črtasta majica, črna kapa in vreča, na katero napiši znak € ali $. Če imaš doma še črne rokavice, si jih nadeni in že si nared!

Turist 

Nam je letos najljubši kostum turista. Okrog pasu si ovij torbico, za katero zatakni kar čim več stvari, na glavo pa si nadeni klobuk. Okrog vratu ti mora viseti še fotoaparat, ne sme pa manjkati niti selfie stick. Sedaj lahko brez problema postaneš nadležen turist, ki želi fotografirati vse pred seboj 🙂

Prejšnji članekNova univerza
Naslednji članekTemna čokolada? Ja prosim!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.