Preprodajalci konzol v nevarnosti!

Na trg je pred kratkim prišel novi PS5, ki ga je, če ga nisi naročil že prej, zelo težko dobiti. Take položaje izkoristijo preprodajalci, ki izdelek kupijo z namenom, da ga prodajo naprej za višjo, včasih dvakratno ceno.

zavzeti igralci si konzolo želijo dobiti kar se da hitro

Teh preprodajalcev ljudje že na splošno ne marajo, a tokrat je enemu igralcu računalniških iger prekipelo. V Torontu v Kanadi je policija poročala o številnih prijavah kraje, ki so jih prijavljali ljudje, ki so prodajali igralne konzole na spletu.

V Torontu je bilo celo izdano opozorilo o javni varnosti. Policija sicer ni omenila, za katere konzole gre, a glede na to, da sta bili nedavno nazaj izdani konzoli Xbox Series X in PS5, lahko predvidevamo, da ljudje ne kradejo starih konzol, ki jih lahko kupiš v katerikoli trgovini.

V Torontu pozivajo, da se ob primeru prodaje s stranko dobiš na javnem mestu, z le dogovorjeno količino denarja in sabo pripelješ prijatelja. Mi pa lahko opozarjamo, da je preprodaja res poceni prevara, a v dvojici z ropom je le rop ta, ki je ilegalen.

VIRthegamer.com
Prejšnji članek780 milijonov evrov: Za kaj bi jih vojska porabila?
Naslednji članekKaj pomeni vladavina prava?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.