Uroš Zorman: Tako kot sem rekel

Uroš Zorman: Tako, kot sem rekel
Uroš Zorman: Tako, kot sem rekel

Uroš Zorman je rokometaš z največ nastopi za slovensko reprezentanco. Je tudi eden najboljših srednjih zunanjih igralcev na svetu, ki je v svoji karieri pustil pečat čisto povsod. V knjigi s pomočjo njegovih prijateljev, trenerjev, soigralcev in drugih, spoznavamo, kdo je Uroš Zorman bil in kdo je postal.

Lojze Grčman: Uroš Zorman: Tako, kot sem rekel, Založba Vida, 232 strani.

Avtor Lojze Grčman je na izjemno zanimiv način prikazal življenje nekoga, ki je dal vse za šport, ki ga ljubi. In obratno, kako je šport to ljubezen vračal njemu. Je med najbolj spoštovanimi rokometaši na svetu, ki je svoje oboževalce vedno navduševal z odlično igro.

V karieri je igral za klube RK Slovan, Mobitel Prule67, Ademar Leon, Celje Pivovarna Laško, BM Ciudad Real in Kielce. V vsakem klubu je pustil svojo sled, po kateri bodo šle še mnoge generacije. A v domovini se ga bomo najbolj spomnili po uspehih v dresu reprezentance.

Uroš Zorman po osvojitvi četrtega naslova evropskega prvaka
Uroš Zorman po osvojitvi četrtega naslova evropskega prvaka s poljskim Kielcem.

S knjigo Uroš Zorman: Tako kot sem rekel, je slovenski rokomet pridobil zelo pomembno biografijo, ki bo navdušila tudi tiste, ki rokometa ne spremljajo z vsem srcem. Močno upam, da taka knjiga dobi še kakšno, saj imamo rokometnih šampionov veliko.

Tako kot sem rekel

Recenzijo nam je omogočila Založba Vida.

Ti je prispevek všeč? 1 zvezdica2 zvezdici3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdic (2 ocen, povprečje: 5,00)
Loading...

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vpiši ime
Prosim vpiši svoj komentar

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.