Koncerti in prve zabave v novem študijskem letu!

25. septembra pa k nam prihaja že dolgo priljubljena skupina Riblja čorba. Svoj koncert bodo promovirali na prav poseben način – z izdajo lastnih poštnih znamk, katere lahko kupite s prednaročilom na vseh poštah Slovenije. Zanjo boste odšteli med 0,69 in 0,83 evri.

19. okrobra se nam obeta MUD POP festival, kjer bodo v popolnoma prenovljeni kinodvorani Šiška nastopili The Frictions, Dicky B. Hardy in Mudhoney. Ne zamudite začetka, ki bo ob 20h.

Kaj pa pravite na ponoven obisk Eroza Ramazzottija? 19. novembra bo nastopil le za vas, in sicer ob 20h v ljubljanski Hali Tivoli. Če pa ste ravno takrat odsotni in si nikakor ne morete privoščiti njegovega koncerta, nikar ne skrbite, namreč 24. oktobra bo nastopil v zagrebški Areni.

Green day, ki so poleg Nirvane in Pearl Jam najboljši in najpomembnejši ameriški bend 90. let, prihajajo v München. 3. 11. 2010 lahko zažurate v njihovih ritmih v Olympiahalle v Münchnu – Nemčiji. Za ogled njihovega spektakla pa boste morali odšteti kar 129 evrov. V ceno je vključena vstopnica na stojišču, prevoz in vodenje.

Tudi na koncert Depeche Mode boste morali na Hrvaško. Zaigrali bodo v zagrebški Areni točno na valentinovo – 14. 2. 2010.

Najuspešnejšo nemško skupino Rammstein si lahko ogledate 21. 11. na Dunaju. Za kategorijo stojišča ali sedišča boste odšteli 124,99 evrov, kar vključuje tudi prevoz ter vodenje.

Na Dunaju pa boste prišli na svoj račun vsi ljubitelji pevke Pink. Zvezdnica, ki je na začetku izgledala kot muha enodnevnica med vsemi najstniškimi pevkami, se je na glasbeni sceni obdržala vse do danes. Pevka, ki je pokazala, da zna peti in katere talent je bil opažen, bo nastopila 17. 12. na Dunaju v Avstriji.

Kje pa se lahko zabavate doma?

K4 je klub, ki se nahaja v središču Ljubljane, kjer se vsako leto zvrstijo raznorazni koncerti elektronske glasbe, ki pa se mešajo tudi z najrazličnejšimi žanri, kot so npr. etno, jazz, funk itd. Glede na to, da klub obstaja že kar dve desetletji in je prav toliko časa aktualen na naši sceni, ga lahko označimo za pravo legendo.

Klub Metelkova
Gre za najbolj obiskano mesto, kjer se lahko sprostite v raznoraznih delavnicah in zažurate kar v 15 klubih.

Tudi Maribor ponuja obilo prostorov, kjer se mladi družijo in sproščeno zažurajo pozno v noč. Med najbolj priznanimi klubi za mlade je zagotovo Štuk, kjer vas vedno presenetijo z zanimivim in raznovrstnim večernim programom za vse okuse.
Tudi klub MC Pekarna je eden izmed zelo obiskanih, saj v enem letu izpeljejo več kot 150 različnih projektov, in sicer od raznoraznih koncertov, predavanj, kino predstav in še veliko drugih tematskih večerov, ki zadovoljijo še tako izbirčne.

Tjaša Kržišnik

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.