Koncerti po Sloveniji

Prostovoljno, dobrodelno in nepridobitno humanitarno društvo botrov otrok TWIMC iz Kamnika vabi na dobrodelni koncert izjemnih glasbenikov, ki bo 5. APRILA V ARENI PLAY & PARTY V LJUBLJANI. Namen koncerta je zbiranje sredstev za socialno ogrožene otroke Slovenije in za otroke iz Indije, za katere gradijo sirotišnico v Indiji. Nastopali BODO ZORAN PREDIN, REBEKA DREMELJ, JADRANKA JURAS, ROK TRKAJ, OBVEZNA SMER, BOŠTJAN BRAČIČ, 12. NASPROTJE, DANIEL HODŽIĆ, SYFY BAND, SOUL FUNKED UP, JOE COCKER TRIBUTE – DANIEL RAMPRE&BAND, SUZANA MIRT, UROŠ ZAGOŽEN, ROBERT KRESLIN, PLESNA SKUPINA THE ARTIFLEX, SONS, sledi pa še presenečenje.

Ljubitelji elektronske glasbe kot tudi privrženci težjih kitarskih rifov bodo lahko 8. APRILA V KINU ŠIŠKA obiskali koncert irskih atmosferikov GOD IS AN ASTRONAUT, ki nesporno ostajajo eni od post rock velikanov, ki s svojo čutno in atmosferično glasbeno magijo zlahka združujejo različne glasbene okuse.

Ljubitelji hockeya, moshpita, wall of deatha, circle pita in podobnih olimpijskih disciplin, v KINO ŠIŠKA prihaja dogodek, ki ga ne smete izpustiti. 11. APRILA prihajajo kanadski punkrockerji COMEBACK KID, s seboj pa bodo pripeljali še nekaj bendov. Prvi je XIBALBA, ameriški težaki, ki vztrajno brišejo mejo med metalom, hardcorom in podobnimi zvarki. Iz Kalifornije prihajajo THE GREENERY, ki jih po samo enem izdanem albumu primerjajo z Every Time I Die, The Bronx, Discharge ter Stitches. Iz Anglije pa prihajajo še MALEVOLENCE iz Sheffielda v Združenem kraljestvu, ki so že znanci naših odrov.

SEVERA GJURIN, karizmatična pevka in šansonjerka, ki se je na slovenski sceni uveljavila z izvirnim glasbenim nastopom in ustvarjalnostjo, bo 11. APRILA V KULTURNEM DOMU KRŠKO nastopila z avtorsko glasbo v akustični izvedbi, v spremljavi odličnih jazz glasbenikov, ki delujejo v številnih lastnih jazzovskih zasedbah.

THE SKATALITES praznujejo 50 let tudi v Ljubljani, in sicer 24. APRILA V GALA HALI! 50 let je, odkar se je Jamajka osamosvojila izpod britanske oblasti in samostojnost pospremila s pristnim jamajškim zvokom in formacijo zasedbe The Skatalites. 50 let obstoja bo skupina obeležila le še z dvema preživelima ustanovnima članoma – alto saksofonistom Lesterjem Sterlingom in vokalistko Doreen Shaffer. Po koncertu Skatalites pa ne gremo domov, skoraj z gotovostjo lahko rečemo, da se bo plesalo do jutra, saj tokratno poslušalnico pripravlja DJ BAKTO, dolgoletni sodelavec Gala hale. Svoj izbor 69 albumov opisuje kot eklektično mešanico muzike, ki mu dogaja od otroštva do sedaj.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.