Na ARTish!

Obiščete lahko stojnice slovenskih ustvarjalcev in si napasete oči ob unikatnih izdelkih.

ARTish na Festivalu nakupov in zabave

V soboto, 21. oktobra, in nedeljo, 22. oktobra, lahko ARTishane obišete na Festivalu nakupov in zabave, kjer bo na novi večnamenski pološčadi na Trgu mladih z dvema lokaloma postavljenih tudi okoli 20 ARTish stojnic. Poleg unikatnega nakita bodo na voljo tudi unikatna modna oblačila, modni dodatki, nahrbtniki za malčke in mamice (in očke), energetski dodatki za dom, akrilne slike ter slike v ostalih likovnih tehnikah, čudovita keramika, kvačkane in lesene igrače, ter še in še! Oba dneva, v soboto in nedeljo, bodo potekale tudi ustvarjalne sestavljalnice ter zvočne delavnice, ki jih bo vodil Samo Svete.

 

Obeta se fina ARTish zima

Organizatorji ARTish v sodelovanju z Balassijevim Inštitutom bodo zadnjo novembrsko soboto v kreativnem centru Poligon organizirali skupen dogodek, kjer se bodo predstavljali slovenski in madžarski ARTishani. Dogodek bo potekal 25. novembra, med 10.00 in 21.00. Dogodek bo popestren z brezplačno zvočno delavnico ter ustvarjalnimi sestavljalnicami, ki jih bo vodil Samo Svete, delavnice pa so primerne tako za otroke kot njihove starše.

 

Praznični ARTish december

V čarobnem decembru se bomo ARTishani združili kar TRIKRAT! 16. in 17. decembra otvarjamo praznično sezono v kreativnem centru Poligon, kjer bomo oba dneva od 10h zjutraj pa vse do 21h zvečer. Poleg nakupa božičnih daril za svoje drage boste lahko posedeli z ARTishani, z njimi poklepetali, se udeležili katere izmed brezplačnih delavnic ali pa enostavno uživali v sprehodu med številnimi pisanimi stojnicami slovenskih ustvarjalcev.

 

V soboto, 23. decembra, Božični ARTish preselimo v atrij Slovenske akademije znanosti in umetnosti v Ljubljani, kjer pa bomo tudi 28., 29. in 30 decembra!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.