Odlično izpeljana slovenska premiera plesnega spektakla

V petek zvečer se je v centru kulture Španski borci premierno odvil plesni spektakel Projekt Bellydance Infusion, kjer  se nam je na odru predstavilo 40 najboljših orientalskih plesalk iz celotne Evrope.

Vtise, ki nam jih pusti 40 odličnih plesalk, je zelo težko opisati, saj je nastop prav fascinanten. Tako kot skupinske koreografije, nas tudi prijetno očarajo posamezne plesalke, med katerimi nas je s svojimi gibi očarala tudi slovenska plesalka Manca Pavli, ena najboljših evropskih plesalk Tribal Fusion stila

Popolnoma novo vzdušje nam očara tudi publika, med katerimi je veliko obiskovalcev, ki se spoznajo na tovrstno pdoročje, saj nam z raznimi vzkliki in ploskanjem pomagajo, da opazimo očarljive gibe, ki jih plesalke izvajajo skozi celoten nastop in bi drugače nam laikom ostali skriti.

Skratka, vsem, ki se nastopa niste udeležili in vas zanimajo orientalski plesi, priporočam, da se udeležite ponovne predstave, ki se bo v Ljubljani odvijala v začetku decembra. Prepričan sem, da boste med nastopom osupli, saj vam bo 40 deklet ter aktivna publika pričarala odlično in nepozabno doživetje.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.